אלחנדרו גרנאצ'ו אמר שהוא "מרוצה" במנצ'סטר יונייטד, למרות השמועות הממשיכות להיכתב בממלכה לגבי עתידו. שחקן הכנף בן ה-20 היה מבוקש בנאפולי במהלך חלון ההעברות של ינואר, וגם צ'לסי הראתה עניין. היו דיבורים על כך שיונייטד עשויה למכור את בוגר האקדמיה, כדי לממן את השדרוג של הסגל בקיץ.
אך לפני המשחק השני של חצי גמר הליגה האירופית נגד אתלטיק בילבאו ביום חמישי, השחקן הארגנטיני ניסה להוריד את הספקולציות. "יש לי חוזה כאן עד 2028, אני מרוצה פה" אמר.
גרנאצ'ו שיחק במספר עמדות מאז מינויו של רובן אמורין בנובמבר, אך מאז לקח תפקיד מרכזי במערכת של המאמן הפורטוגלי. הוא הוסר מהסגל למשחק הדרבי של מנצ'סטר בדצמבר, כי אמורים סבר שהוא לא הקשיב להוראות בזמן שחיכה להיכנס כמחליף במשחק בליגה האירופית נגד ויקטוריה פלזן שלושה ימים קודם לכן. הבעיה הוסברה לבסוף כאי הבנה בין השניים, וגרנאצ'ו המשיך להציג את עונת השיא שלו בהופעות ובשערים.
"אנחנו יודעים שעלינו לעבוד קשה כדי להיות בסגל, ואני פשוט צריך להתאמן טוב כל יום ואז אהיה בסגל לכל המשחקים" אמר גרנאצ'ו. "אני חושב שלא קל כשבמהלך העונה מחליפים את המאמן וכל הצוות, אבל במוח שלי תמיד יש לי מטרה לעבוד קשה כל יום ולהראות למאמן שאני צריך לשחק, וזה הדבר היחיד שאני צריך לעשות".
בנוסף לשאלות על עתידו של גרנאצ'ו, נשאל גם אמורים על ברונו פרננדש בעקבות הדיווח על כך שהקשר הוותיק יעזוב לאל הילאל. המועדון הסעודי סימן את הכוכב למעבר בקיץ, אך יונייטד מעוניינת לשמור עליו. "אני חושב שקל להבין את חשיבותו, לא רק בגלל המספרים אלא גם בגלל הדרך שהוא משחק והחשיבות שיש לו במשך חמש השנים שהוא כאן", אמר אמורים, "הוא שחקן ברמה גבוהה, אנחנו צריכים שחקנים ברמה גבוהה. הוא המנהיג, הקפטן, אז הוא חשוב מאוד".
עוד הוסיף מאמן השדים: "זה טבעי שלקבוצות רבות יהיה עניין בשחקן כמו ברונו, כמו גרנאצ'ו ושחקנים אחרים. אבל אנחנו רוצים לשמור על השחקנים הכי טובים, וברונו הוא בהחלט אחד מהשחקנים הטובים בעולם, אז הרעיון שלנו לא השתנה. אנחנו רוצים שברונו יהיה כאן".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
