ריאל מדריד חוותה לפני שבוע רגע קשה בעונה שלה כאשר הפסידה לברצלונה בגמר גביע המלך. הלבנים שכבר הודחו מליגת האלופות ברבע הגמר וכנראה שלא יצליחו לזכות גם באליפות ספרד, יודעים שהם יצטרכו לחזק את הסגל בקיץ הקרוב, במיוחד בחוליית ההגנה.
כעת בתקשורת הספרדית מספרים כי הבלאנקוס סימנו חמישה שחקני הגנה, שלפי הדיווח אחד מהם יגיע בוודאות. בין השמות שנמצאים בפנקס של ריאל לפי realmadridconfidencial.com אפשר למצוא את וויליאם סאליבה (ארסנל), דין הויסן (בורנמות'), יורל האטו (אייאקס), קסטלו לוקבה (רב. לייפציג) וג'ונתן טה (לברקוזן).
בזמן שהסיכוי של סאליבה להגיע מארסנל די נמוך לאור מעמדו אצל הלונדוניים, כל יתר השמות נראים כמו שמות שיכולים להגיע בלי בעיות מיוחדות, בטח אם ריאל תסכים לשלם עבורם את הסכומים שידרשו קבוצותיהם.
להויסן, שנחשב לאחת מתגליות העונה באנגליה יש סעיף שחרור מבורנמות' שעומד על 58 מיליון יורו, כאשר אייאקס ולייפציג צפויות לדרוש על האטו ולוקבה סכומים דומים.
עם ג'ונתן טה הדברים הכי פשוטים כיוון שבלם נבחרת גרמניה מסיים בקיץ חוזה בלברקוזן ולא צריך לשלם עליו דמי העברה. ריאל יודעת שגם ברצלונה ובאיירן מינכן רוצות את השחקן, אבל מקווה שאם צ'אבי אלונסו יגיע להיות המאמן, זה משהו שיגרום לטה לבחור בהם ולא ביריבותיה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

