"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עקפו את ליונל מסי: השיאים של לאמין ימאל וראפיניה

הקיצוני בן ה-17, בהופעתו ה-100, כבש במבצע גדול וזכה למחמאות בתקשורת העולמית: "המחצית הטובה ביותר שלו העונה" • הברזילאי בישל לפראן טורס ועקף את הפרעוש ברשימת שיאני המעורבות בשערים של הקטלאנים

,עודכן
0השמעה
לאמין ימאל חוגג. צילום: Getty Images

חצי גמר ליגת האלופות בין ברצלונה לאינטר הרוויח הרבה, וגם קיים תוך 45 דקות בלבד. שערים מופלאים של מרקוס תוראם ודנזל דמפריס קבעו 0:2 איטלקי תוך 21 דקות, אבל לבארסה יש שחקן אחד, בן 17, שציין היום את הופעתו ה-100 במועדון והחליט לעשות זאת עם המשחק הטוב ביותר שלו העונה.

הקיצוני, שנפצע בדקות האחרונות של החימום לפני המשחק, בחר בכל זאת לפתוח והיה השחקן המצטיין על הדשא בפער גדול. בדקה ה-25 הוא לקח את הכדור בצד ימין, כ-35 מטרים מהשער, והחל לכדרר ולעבור שחקנים עד אשר נכנס לרחבה. שם, בין 4 שומרים, הוא שחרר בעיטה ברגל שמאל שהשאירה את יאן זומר רק לצלם את הכדור נכנס לרשת. מספר דקות לאחר מכן הוא זרק את פדריקו דימרקו ורק המשקוף מנע ממנו להשלים צמד חלומי, כזה שהזכיר באיכותו את מספר 10 הקודם בברצלונה - ליונל מסי.

לאמין ימאל עובר את פדריקו דימרקו,צילום: AP

התקשורת העולמית היללה. בחשבון ה'מארקה' באנגלית נכתב: "לאמין ימאל הבקיע שער ברמה של מסי", כאשר באתר הספרדי הוסיפו: "הוא היה חם, אולי המחצית הטובה ביותר שלו העונה". ב'סקי' האנגלי כתבו: "הנער הזה הוא כישרון רציני. ידעתם את זה לפני כן, אבל עכשיו הוא מכריח אתכם לעשות זאת. המגנים של אינטר לא הצליחו לגעת בו". על המהלך בו טאטא את דימרקו כתבו: "זה כדורגל בהשראתו של מסי".

עוד שחקן ברצלונה רשם ציון דרך מדהים עבורו ועבור המועדון. ראפיניה, במשחק חלש מאוד, הצליח להשתלט על כדור עומק ולהעביר רוחב לפראן טורס, שהשווה את התוצאה ל-2:2 בדקה ה-38. בכך, ראפיניה העלה את מאזנו ל-12 שערים ו-8 בישולים, שווה למעורבות ב-20 שערים בסך הכל בליגת האלופות העונה - אחד יותר משיא המועדון של מסי ב-2011/12.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ראפיניה,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר