ליברפול עשתה אתמול (רביעי) צעד משמעותי לאליפות ה-20 בתולדותיה, זאת מבלי לשחק, לאחר שראתה את ארסנל נפרדת מקריסטל פאלאס ב-2:2, מה שאומר שנקודה אחת תספיק למייטי רדס נגד טוטנהאם ביום ראשון הקרוב לפתוח בחגיגות שלא נראו עשרות שנים באנפילד ובתקשורת המקומית מתרגשים.
"זאת התוצאה המושלמת. ליברפול רוצה לקחת את האליפות במגרש שלה, ועכשיו הם יכולים לחגוג כמו שצריך אם ינצחו את טוטנהאם. הם רק צריכים לא להפסיד את המשחק הזה", אמר הפרשן וסמל המועדון ג'יימי קראגר. "ליברפול חיכתה לזה 35 שנה, מה שיהיה ביום ראשון באנפילד זה שיגעון מוחלט", הוסיפו בממלכה, זאת כתזכורת לכך שב-2020 כאשר ליברפול הניפה את גביע האליפות היא עשתה זאת לעיני אנפילד ריק בעקבות מגיפת הקורונה.
לאור הטירוף המוחלט במשחק, מחירי הכרטיסים נוסקים לשמיים, כאשר ברשתות מדברים על דרישה של אלפי יורו על כרטיסים בודדים.
ארסנל, שהראש שלה נמצא בחצי גמר ליגת האלופות מול פ.ס.ז' מרגישה פספוס על העונה הנוכחית וכמות הפציעות ממנה היא סבלה לאורך כולה. "אנחנו מאוכזבים מהתוצאה ומהיכולת. לא הצלחנו לשמור על עקביות לאורך המשחק כדי לשלוט בו. זה חלק מהכדורגל, וזה עלה לנו בשתי נקודות", אמר המאמן מיקל ארטטה. "בכמה אספקטים היינו צריכים לעשות טוב יותר. נדרשת עקביות, היום היריבה הייתה מאוד מאורגנת ומגיע לה קרדיט. אנחנו חייבים להשתפר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
