"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ריאל מדריד נשארה במרוץ לאליפות, אבל כוכבה הגדול החליט למרוד
הבלאנקוס גירדו 0:1 בתוספת הזמן על בילבאו ונותרו מרחק 4 נקודות מברצלונה המוליכה • ויניסיוס ג'וניור היה היחיד שהעדיף לא לחגוג את הניצחון הדרמטי והביע את כעסו על הקהל בברנבאו
שחקני ריאל מדריד בברנבאו. צילום: רויטרס

ריאל מדריד נשארה במרוץ לאליפות, אבל כוכבה הגדול החליט למרוד

הבלאנקוס גירדו 0:1 בתוספת הזמן על בילבאו ונותרו מרחק 4 נקודות מברצלונה המוליכה • ויניסיוס ג'וניור היה היחיד שהעדיף לא לחגוג את הניצחון הדרמטי והביע את כעסו על הקהל בברנבאו

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ריאל מדריד לא מוותרת על תואר האליפותבספרד. אתמול (ראשון) היא התאוששה מההדחה מליגת האלופות בשבוע שעבר, אבל רק אחרי שחיכתה עד לדקה ה-93 במשחק הביתי מול אתלטיק בילבאו, אז הפציץ פדריקו ואלוורדה את שער הניצחון (0:1) שהרים את הברנבאו באוויר.

ב"מארקה" תיארו את הלחימה של הבלאנקוס עד הרגע האחרון, במשחק בו שוער היריבה אונאי סימון עצר כל כך הרבה איומים, כ"רצון לנקמה על ההשפלה שחוותה הקבוצה בליגת האלופות ובימים האחרונים. זה מה שהניע את שחקני ריאל, שחגגו את השער של ואלוורדה עם שחרור של לא מעט זעם".

רויטרס

המאמן קרלו אנצ'לוטי הודה בעיקר לאוהדיםבברנבאו: "הם מרגישים אותנו ומבינים אותנו. האווירה באצטדיון היתה פנטסטית. האוהדים חושבים כמונו, שאנחנו עוד יכולים לזכות באליפות בסוף העונה. הם עושים את ההבדל".

עם זאת, החגיגה של ריאל, ששיחררה הרבה לחץ, לא היתה שלמה. אחרי השמחה מהשער של ואלוורדה, הגיעה גם שריקת הסיום ואיתה השתוללות חיובית של השחקנים. כולם רצו לקהל, זרקו חולצות וכאמור פרקו לא מעט אחרי ימים מאוד מתוחים בקבוצה.

ויניסיוס ג'וניור מברך את פדריקו ואלוורדה, צילום: EPA

היחיד שלא הצטרף לשמחה הוא ויניסיוס ג'וניור, שאמנם נתן את הכל במשך 90 דקות, אבל מעבר לתסכול מפסילת שער שכבש בדקה ה-79 (עמדת נבדל), הוא הביע את כעסו על אוהדי הקבוצה. הוא התלונן כי אינו מקבל יחס הוגן מהם, ולמרות שבירך את הכובש, רמז שזו דרכו למרוד ולהדגיש את מחאתו מול ברנבאו מלא.

הקהל היה צמא למחוות תודה משחקני ריאל, אך ויניסיוס כאמור היה היחיד שבחר להתעלם מהם, לא רץ אל עבר היציעים ועזב את כר הדשא בפנים חתומות. בריאל מקווים, שלפחות במשחקים הנותרים עד סיום העונה, כולל גמר הגביע הספרדי מול ברצלונה, הברזילאי ימשיך לתת את הכל על המגרש, אך לא ברור אם ימשיך בקבוצה בעונה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קרלו אנצ'לוטי. הוא דווקא הודה לקהל, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...