"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אם זה טוב או רע נדע במאי": מנור סולומון ימשיך לפתוח בלידס למרות יכולתו?

העיתונאי איסק ג'ונסון מהאתר leeds-live העלה טור שבו התייחס לכושר הירוד שבו נמצא הישראלי בתקופה האחרונה: "משחק נוסף ללא שער או בישול תעלה את הלחץ סביב המושאל מטוטנהאם"

,עודכן
0השמעה

בין ינואר לפברואר, במהלך שמונה משחקים,מנור סולומוןהיה אולי בכושר הטוב ביותר מאז הגיע לאנגליה. ארבעה שערים וארבעה בישולים בשבעה משחקים בצ'מפיונשיפ גרמו לאוהדי לידס יונייטד לקרוא למועדון לשקול לרכוש אותו מטוטנהאם באופן קבוע. מאז אותה תקופה פורייה, סולומון לא הצליח להבקיע או לספק בישול כבר שמונה משחקים והישראלי נראה עייף מנטלית וחסר ביטחון.

חוסר הביטחון הזה התבטא בצורה ברורה בהחמצה שלו במחצית השנייה בלוטון ביום שבת, אז פספס שחקן נבחרת ישראל הזדמנות נפלאה לתת ניצחון חשוב לו ולחברים שלו אבל לצערו המשחק נגמר ב-1:1 ולידס הסתכבה במאבקי העלייה לפרמייר ליג. דניאל ג'יימס שלח כדור עומק נהדר לסולומון, שפספס את הכדור מקרוב ממרחק של חמישה מטרים כאשר מספר שחקנים בקבוצה הניחו ידיים על ראשיהם.

בטור שהעלה העיתונאי איסק ג'ונסון באתר leeds-live הוא התייחס לתקופה הרעה של הישראלי וטען כי לדעתו דניאל פארקה המאמן ימשיך לתת לסולומון קרדיט בהרכב. "סולומון שיפר את הופעתו בהשוואה למשחק הקודם נגד סוונסי, שבו הדבר הכי טוב שהוא עשה היה לזכות בעבירה בחצי המגרש שלו. נגד לוטון הוא בעט בעיטה חדה לעבר השוער, שמצא את גופו של ג'וניור פירפו ולאחר מכן את ידיו של תומאס קמינסקי, הוא בסה"כ היה בסדר גמור".

מנור סולומון,צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד כתב ג'ונסון: "פארקה היה מאוד ברור בהחלטותיו לגבי הרכב העונה, שלפיהן כדי להתגבר על כושר רע, עליך לשחק ולשבור את הבצורת, כך שסביר שסולומון לא יאבד את מקומו נגד מידלסברו. הוא בין השחקנים האהובים על הקהל בזכות הופעותיהם מוקדם יותר העונה. עם זאת, ירידת הכושר האחרונה שלהם מדגישה את הקשיים של לידס לקראת הישורת האחרונה, אבל העבר שלו מראה כי מקומו בהרכב מובטח. אם זה דבר טוב או רע, נדע בסוף מאי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר