"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החלוץ הפלשתיני הודה לאוהדי סלטיק: "מצאו מכנה משותף"

עודאי א-דבאח, החלוץ הפלשתיני של אברדין, אמנם ספג לאחרונה 5:1 מסלטיק המקומית - אבל הודה לארגון ה"בריגדה הירוקה" שדואג להפגין ללא הרף נגד מדינת ישראל מאז טבח 7 באוקטובר • "הפוסט שלו לא לווה במילים, אבל התמונה עצמה דיברה רבות"

,עודכן
0השמעה
אוהדי סלטיק עם דגל פלשתין. צילום: AFP

עודאי א-דבאח, החלוץ הפלשתיני של אברדין מליגת העל הסקוטית, אמנם ספג לאחרונה 5:1 מסלטיק המקומית - אבל אתמול (שלישי) הודה לארגון ה"בריגדה הירוקה" שדואג להפגין ללא הרף נגד מדינת ישראל מאז טבח 7 באוקטובר.

דבאח שנולד בירושלים ומשחק בקבוצה הסקוטית שיתף באינסטגרם תמונה שלו במשחק נגד סלטיק, כשברקע דגל פלשתין ענק. ב"סאן" ניתחו: "דבאח לא נמצא בסקוטלנד הרבה זמן, אבל מצא מכנה משותף עם אוהדי סלטיק".

"הפוסט שלו לא לווה במילים, אבל התמונה עצמה דיברה רבות", כתבו בסקוטלנד. התמונה, שצולמה במהלך המשחק, הראתה את נחלוץ בפעולה כשדגל פלשתין נראה היטב ביציע. כנציג גאה של פלשתין על הבמה הבינלאומית, א-דבאח ללא ספק העריך את הסולידריות שהפגינו האוהדים, אפילו בלילה שבו קבוצתו שלו ספגה תבוסה קשה".

א-דבאח, הוא אחד הסמלים של נבחרת פלשתין. בתחילת הקריירה שלו שיחק א-דבאח בהילאל אל-קודס מליגת העל הפלשתינית, עמה זכה בשלוש אליפויות ובגביע של הגדה המערבית.

View this post on Instagram

A post shared by Oday Dabbagh | عدي الدباغ (@oday_dabbagh)

כזכור,סלטיקלא תעמוד לדין משמעתי מצד אופ"א לאחר שאוהדיה פרסמו כרזה ענקית שקוראת"להוציא לישראל את כרטיס האדום"במשחק ליגת האלופות. כבר אחרי האירוע, פורסם בסקוטלנד כי קו ההגנה של המועדון יכלול מקרה אחר בו הונף שלט פריסה עם מסר קיצוני ואלים נגד ישראל - ועבר ללא תגובת אופ"א, זאת על ידיאוהדי פריז סן ז'רמןבמשחק ליגת האלופות בסטאד דה פראנס.

כזכור, המחאה שסיסמתה היא "תוציאו כרטיס אדום לישראל" תפסה תאוצה לאחרונה על ידיאוהדי סלטיק, במפגש הכפול נגד באיירן מינכן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוהדי סלטיק נגד ישראל,צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר