"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"רציתי את ענאן חלאילי, לא יודע אם הקבוצה היתה מוכנה לשלם סכום כזה"
מאמן גנט לשעבר חשף בראיון בבלגיה כי רצה לצרף את שחקן מכבי חיפה לשעבר • "יש לו פוטנציאל גדול, הוא לא מביא מספרים אבל הפיזיות שלו והעוצמות שלו אדירות"
ענאן חלאילי במדי סן ז'ילואז. צילום: AFP

"רציתי את ענאן חלאילי, לא יודע אם הקבוצה היתה מוכנה לשלם סכום כזה"

מאמן גנט לשעבר חשף בראיון בבלגיה כי רצה לצרף את שחקן מכבי חיפה לשעבר • "יש לו פוטנציאל גדול, הוא לא מביא מספרים אבל הפיזיות שלו והעוצמות שלו אדירות"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מאמן גנט לשעבר, האין ואנהאזברוק, התראיין בבלגיה אתמול (שני) וחשף: "רציתי להחתים אתענאן חלאיליבעונה שעברה".

המאמן סיפר על הסיטואציה שנוצרה עם אקסמכבי חיפה, שכידוע חתם בסוף באוניון סן ז'ילואז': "אחרי השנה החדשה כבר לא הייתה לי הרבה השפעה במועדון ולא הייתי מעורב בשיחות להחתמתו, אוניון שילמו עליו הרבה, לא יודע אם גנט רצתה לשלם את הסכום הזה".

חלאילי פתח את הקדנציה בבלגיה ברגל שמאל, אבל משתפר בתקופה האחרונה ומצא את מקומו בהרכב של הקבוצה שהודחה מליגת האלופות. הוא כבש העונה שער אחדוהוסיף שני בישולים בליגה. בסך הכל, שיחק כבר 34 פעמים במדי קבוצתו בכל המסגרות, כולל 9 משחקים בליגה האירופית.

חלאילי (מימין) אתמול,צילום: AFP

"יש לו פוטנציאל גדול, לקח זמן עד שהפך לשחקן הרכב באוניון", אמר המאמן, "בהתחלה הוא נוסה כחלוץ, אבל עכשיו הוא משחק על כל קו ימין. הוא לא מביא מספרים אבל הפיזיות שלו והעוצמות שלו אדירות".

חלאילי הציג יכולת מרשימה במכבי חיפה, עם שמונה שערי ליגה ושישה בישולים בעונת הבכורה שלו בבוגרים, מה שסלל את העברתו לסגנית אלופת בלגיה, אוניון סן־ז'ילואז, תמורת 7.5 מיליון יורו - המכירה הגבוהה ביותר בתולדות המועדון הירוק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
חלאילי חוגג בבריסל,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו