"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיורנטינה השוותה שיא מ-1960, השחקן שהציל את חברו ממוות עמד בהבטחה מהבוקר

שבוע אחרי הטראומה בארטמיו פרנקי, עם ההתמוטטות של אדוארדו בובה בפתיחת משחק הצמרת מול אינטר, הוויולה השיגו ניצחון ליגה שמיני ברציפות • דניאלו קטאלדי, שהציל את בובה, סיפר התכתבות מרגשת בין השניים

,עודכן
0השמעה
קטאלדי, היום בפירנצה. צילום: EPA

לפני כשבוע הכדורגל האיטלקי חווה טראומה גדולה כאשר קשר פיורנטינה (המושאל מרומא) אדוארדו בובה התמוטט על הדשא בפתיחת המשחק מול אינטר. היום (ראשון) הוויולה חזרו למגרשם הביתי – הארטמיו פרנקי ואירחו את קליארי.

הסגולים ניצחו 0:1 משער של דניאלו קטאלדי שסידר לקבוצתו, ניצחון שמיני ברציפות, שהשווה שיא מ-1960. לאחר המשחק קטאלדי, שהיה זה שהציל את חייו של בובה כאשר משך את לשונו, חשף כי הבוקר הבטיח לחברו שמתאושש כי יכבוש שער לחיבורים. "כדאי לך לצפות במשחק היום כי אני הולך לכבוש שער לחיבורים". בובה ענה: "אין סיכוי" ובדקה ה-24, קטאלדי מצא את החיבורים, כמו שהבטיח וקבע את תוצאת המשחק. מיד לאחר הכיבוש, קטאלדי רץ אל המצלמה, סימן את הספרה 4 לכבוד בובה וצעק: "אמרתי לך, אמרתי לך".

Danilo Cataldi ed Edoardo Bove. Amicizia e fratellanza. I due giocatori della#Fiorentinasi erano scritti anche stamattina: “Oggi te la scaravello all’incrocio”, il messaggio di#Cataldi. “Impossibile”, risponde#Bovedal letto d’ospedale. Poi la rete contro il Cagliari, quella…pic.twitter.com/Ti3CDDSU3h

— Matteo Dovellini (@MatteoDovellini)December 8, 2024

לאחר המשחק קטאלדי אמר: "זו הייתה בדיחה פרטית. הוא כתב לי שזה בלתי אפשרי, אז הוכחתי לו. אנחנו שמחים שהוא מרגיש טוב יותר ושמחים על שלוש הנקודות. זה רגע משמעותי".

גם המאמן רפאלה פלאדינו דיבר על חניכו שהתמוטט והוסיף: "הניצחון הזה שייך לקבוצה, ניצחון גדול של הקבוצה. זה לא היה קל, אנחנו מקדישים אותו לאדו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר