צועדים לאחור: עוד התרסקות לאוסקר גלוך ורד בול זלצבורג בליגת אלופות

האוסטרים מתרחקים משמעותית מהמאבקים על העפלה לשלב הבא • אחרי הפסד 3:0 בספרטה פראג במחזור הפתיחה, הפעם הם חטפו 4:0 בבית מברסט הצרפתית • מכאן, הלו"ז שלהם רק ייעשה קשה יותר

אוסקר גלוך. צילום: Getty Images

לרד בול זלצבורג אמנם נותרו עוד שישה משחקים, אך כבר עכשיו ניתן לשער כי יהיה לאוסקר גלוך וחבריו יהיה קשה מאוד להתברג בין 24 הראשונות (מתוך 36) שעולות לשלבים הבאים בליגת האלופות ולא מודחות באירופה. אחרי תבוסת 3:0 מול ספרטה פראג במחזור שעבר, הערב (שלישי) האוסטרים הפסידו בבית 4:0 לברסט הצרפתית.

יש כמובן זמן לתקן, אך הבעיה היא שכמה מהמשחקים הבאים יהיו הרבה יותר קשים. כדי לשמור על סיכוי להעפיל זלצבורג הייתה זקוקה לנקודות בשני המשחקים הראשונים, ואם היא מובסת כך, יהיה קשה לראות אותה עושה את המהפך הדרוש.

זלצבורג כבשה שער מוקדם מקרן שהרים גלוך, אך השער נפסל עקב נבדל במהלך. משם הצרפתים טיילו עם שערים של עבדאללה סימה (24 ו-70), מאהדי קמארה (66) ומתיאס פריירה לאז'ה (75). עבור ברסט מדובר בתחילה מושלמת אחרי שבמחזור הפתיחה ניצחה את הנציגה האוסטרית הנוספת במפעל, שטורם גראץ. גם עבורה הלו"ז ייעשה קשה יותר בהדרגה, אך לפחות יש לה שש נקודות בכיס.

גלוך השלים 90 דקות מאכזבות עבור קבוצתו. אחרי המשחק במחזור הבא מול דינמו זאגרב, זלצבורג תפגוש בין היתר את באייר לברקוזן, פריז סן ז'רמן, ריאל ואתלטיקו מדריד. קל זה לא יהיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוסקר גלוך, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר