"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צמד לאוסקר גלוך, רד בול זלצבורג ניצחה בליגה לראשונה מזה חודש

סגנית האלופה האוסטרית ניצחה 0:2 את אוסטריה וינה וקטעה רצף של שני משחקים ללא הפסד ליגה • הישראלי כבש את הראשון בפנדל בדקה העשירית והוסיף את השני בבעיטה מרחוק, שהעלתה את קבוצתו למקום הרביעי בטבלה עם שני משחקים חסרים

,עודכן
0השמעה
אוסקר גלוך חוגג. צילום: רד בול זלצבורג

אחרי תקופה יחסית שחונה, אוסקר גלוך שב ליהנות בליגה האוסטרית וכבש צמד בניצחון 0:2 של רד בול זלצבורג על אוסטריה וינה, שקטע רצף של חודש ללא ניצחונות עבור סגנית האלופה במסגרת המקומית.

גלוך עלה חד מאוד וכבש בפנדל בדקה העשירית את שער היתרון. לאחר לחץ כבד על השער לאורך כל המשחק, הקשר הישראלי בעט מחוץ לרחבה את שערו השני בדקה ה-88 והעלה את קבוצתו למקום הרביעי בטבלה, זאת לאחר שיש לה שני משחקים חסרים.

גלוך העלה את מאזנו לחמישה שערי ליגה אחרי שישה משחקים, זאת אחרי שכבש שלושער במשחק הראשון שלו בבונדסליגה האוסטרית בניצחון 1:5 על לינץ בחודש אוגוסט. לאחרונה היו דיבורים שקישרו אותו למנצ'סטר יונייטד כיורש של ברונו פרננדש.

אוסקר גלוך לפני בעיטת הפנדל,צילום: רד בול זלצבורג
שחקני רד בול זלצבורג חוגגים,צילום: רד בול זלצבורג
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוסקר גלוך,צילום: רד בול זלצבורג
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר