"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שגיב יחזקאל עדיין מחכה לכסף: זה העונש של אנטליהספור בעקבות החוב

על פי דיווחים בטורקיה, פיפ"א הענישה את הקבוצה הטורקית שטרם שילמה לישראלי 100 אלף יורו כנדרש • כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
שגיב יחזקאל עם המחווה לחטופים. אנטליספור הייתה חייבת לו כסף. צילום: EPA

והיא בשלה.ביולי האחרון פיפ"א פסקה כי על אנטליהספור לשלם לשגיב יחזקאל, שחקנה לשעבר, חוב על סך 100 אלף יורו לאחר שנזרק ממנה בעקבות המחווה לחטופים שביצע על המגרש. הקבוצה מסרבת לעשות זאת, וכעת התברר עונשה.

על פי דיווח בטורקיה, פיפ"א הטילה סנקציה על המועדון, שלא יכול לצרף שחקנים חדשים לקבוצה עד תשלום החוב ליחזקאל. אנטליהספור כבר הסתבכה בעבר עם מקרים דומים בעקבות חובות שלא שולמו, וגם הישראלי הצטרף לרשימה.

כזכור, בחודש ינואר ביצע יחזקאל, שהיה מכוכבי הקבוצה, מחווה לטופים לאחר כיבוש שער. יום לאחר מכן נלקח לחקירה על ידי הרשויות ונעצר. כששוחרר חזר לישראל ובמשך חודשים ניהל את המאבק מול קבוצתו לשעבר שכאמור, עדיין ממשיך.

🎯 Ajansspor Özel 🎯

❌ Antalyaspor’da yaz transfer sezonunda 3 kez açılan transfer tahtası bir kez daha kapandı.

🔴⚪️ Kırmızı-Beyazlıların engeli getiren isim İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'e yaklaşık 100 bin Euro ödemesi gerekiyor.@kry_zaragozapic.twitter.com/xzhwAlOMdO

— Ajansspor (@ajansspor)September 23, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר