"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתקפה חסרת תקדים נגד מאמן מנצ'סטר יונייטד: "הוא אידיוט מוחלט, רונאלדו צדק לגביו"

פירס מורגן, אחד מאנשי התקשורת המוכרים בבריטניה ומי שנחשב כמקורב של כריסטיאנו רונאלדו ביקר בחריפות את המאמן ההולנדי של השדים האדומים:" הוא כמו מורה בית ספר קטן שלא יודע איך להתמודד עם תלמידים חכמים מאוד"

,עודכן
0השמעה
רונאלדו וטן האח בימים המשותפים ביונייטד. צילום: AP

בקיץ 2021 כריסטיאנו רונאלדו ריגש מאוד את אוהדי מנצ'סטר יונייטד כאשר ערך קאמבק לשדים האדומים אחרי שנים ארוכות בריאל מדריד ויובנטוס. לצערו הקאמבק הזה נגמר בצורה רעה כאשר הוא הסתכסך עם אריק טן האח ונאלץ לעזוב לסעודיה.

בראיון תוקפני שהעניק לאחד הכתבים הגדולים בבריטניה אז – פירס מורגן – אמר רונאלדו בין היתר כי "הרגשתי שיונייטד בגדה בי, שאנשים לא רצו אותי פה, לא רק השנה אלא גם בשנה שעברה. דוחקים אותי החוצה - לא רק המאמן, אלא עוד שניים-שלושה אנשים. יונייטד בגדה בי, הפכו אותי לכבשה השחורה. אני לא מכבד את אריק טן האח, כי הוא לא מכבד אותי. אם אתה לא תכבד אותי, אני לא הולך לכבד אותך".

אמש (שלישי) מורגן תקף בצורה קשה את טן האח ואמר בראיון: "טן האח הוא אידיוט מוחלט. אני מצטער, אבל זה המצב מאז שהצטרף ליונייטד. הוא כל מה שרונאלדו אמר לי בריאיון. אתם יודעים מה הבעיה איתו? הוא כמו מורה בית ספר קטן שלא יודע איך להתמודד עם תלמידים חכמים מאוד".

עוד הוסיף: "תראו את השחקנים איתם הוא לא הצליח להסתדר ביונייטד - רונאלדו, ג'יידון סאנצ'ו, מרכוס רשפורד. כולם שחקני על. הוא יכול להתמודד עם שחקנים פחות טובים, אלה שהוא מביא מאייאקס, אלה שמעולם לא היו בבמה הגדולה. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל זה נס שיונייטד איכשהו נהיו גרועים יותר משהיו בעונה שעברה. אין שום תקווה שיגיעו לטופ 4 העונה".

Piers Morgan Labels Man.United Coach Erik ten Hag "Complete Idiot" for His Inability to Handle Top Playershttps://t.co/HSAVOE89v0

— 9jalinks (@9jalinksmedia)September 10, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר