"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ערב פתיחת העונה: תמונת המצב המדאיגה של מנור סולומון

טוטנהאם החתימה שחקן לכנף שמאל ב-35 מיליון יורו, ובאנגליה כבר הודו כי מי שייפגע מכך הוא הישראלי • על רקע התחרות הגוברת בעמדות הכנפיים סולומון עשוי למצוא את עצמו בקבוצה חדשה בשבועות הקרובים, וככל הנראה זו תהיה האופציה העדיפה עבורו • תמונת מצב

,עודכן
0השמעה

אביו של לאמין ימאל מעוכב לחקירה שעות לפני שנדקר

עונת 2024/25 בפרמייר ליג תחל הערב (שישי), אך טוטנהאם תמתין שלושה ימים נוספים עד לפתיחת העונה שלה. המשחק הראשון של הספרס יהיה גם זה שינעל את מחזור הפתיחה, ביום שני ב-22:00 בחוץ אצל העולה החדשה לסטר.

על פי כל ההערכות, שחקנה הישראלי של טוטנהאם מנור סולומון לא צפוי להיות בהרכב. בשבועות האחרונים דווח על כך שייתכן וסולומון יושאל לקבוצה אחרת בחלון ההעברות הנוכחי, אולי אפילו בפרמייר ליג, אך נכון לערב פתיחת העונה הוא לא זז לשום מקום. אם סולומון חפץ בדקות משחק רבות, כנראה שזו לא בשורה טובה עבורו.

טוטנהאם החתימה היום תמורת 35 מיליון יורו שחקן נוסף לכנף שמאל, בה משחק סולומון. מדובר בווילסון אודובר בן ה-19 שמגיע מברנלי. לצערו של הישראלי, הרכש הצרפתי הצעיר הוא ממש לא היחיד שמתחרה איתו על הדקות בעמדה.

מנור סולומון,צילום: AP

הספרס החזיקו במשך ימים ספורים בשיא של ההחתמה היקרה ביותר בקיץ. החלוץ דומיניק סולאנקה נרכש מבורנמות' תמורת כ-65 מיליון יורו, וכאמור שיאו נשבר תוך זמן קצר על ידי חוליאן אלברס שעבר לאתלטיקו מדריד. סולאנקה צפוי להיות החלוץ הבכיר ובעקבות כך יונג מין סון, שלעתים פתח בחוד בעונה שעברה, ישוב לעמדה הטבעית שלו בכנף שמאל שעליה כאמור מתחרה סולומון.

סון כמובן צפוי לאייש במרבית הדקות את כנף שמאל ולא אמור לשחק הרבה באמצע, זאת לאור העובדה שכשנה אחרי עזיבת הארי קיין יש לקבוצה כעת שני חלוצים בולטים - סולאנקה ורישארליסון. שחקנים נוספים שמתחרים עם סולומון על הדקות בכנפיים, וככל הנראה צפויים לקבל יותר קרדיט ממנו בתקופה הקרובה, הם ברנאן ג'ונסון וטימו ורנר. בכנף ימין נראה כי מקומו של דיאן קולובסקי מובטח.

באנגליה כבר ציינו באופן מפורש את שמו של סולומון כמי שמעמדו ייפגע בעקבות צירופו של אודובר. עוד צוין כי עד לסיום החלון סולומון אמור לעזוב, אך לא אוזכר אם במסגרת השאלה או העברה קבועה.

🚨| Manor Solomon is set to depart#Spurson loan in the near future@MailSportpic.twitter.com/HToHklwJKc

— The Spurs Express (@TheSpursExpress)August 16, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר