"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שה תמים? לא כולם הופתעו מהניסיון לרצוח את אבא של כוכב ברצלונה

מוניר נסראווי ניצל מדקירות בחזה ובצידי הגוף, וחוקרי האירוע אישרו שהיה זה ניסיון חיסול וכי עצרו שלושה חשודים • העבר הלא רחוק מלמד כי אבא של לאמין ימאל כבר הסתבך עם המשטרה בעקבות סכסוך שכנים וניסיון שלו לתקוף פעילים המתנגדים להגירה בלתי חוקית • "הוא לא השתלב בחברה"

,עודכן
0השמעה

אביו של לאמין ימאל מעוכב לחקירה שעות לפני שנדקר

בסיומו של אירוע קשה אתמול בערב (רביעי), אושפז אביו של לאמין ימאל, כוכב ברצלונה, לאחר שנדקר מספר פעמים בחניון, זאת כפי הנראה בשל סכסוך עם שכנים. מוניר נסראווי אמנם כבר שוחרר מבית החולים, אחרי שטופל והובן שאין כל סכנה לחייו, אבל על פי העדויות אין מדובר באירוע מקרי או ראשון בו הוא מעורב במקרה שמצריך את התערבות המשטרה.

נסראווי בן ה-33 יזדקק למספר ימים כדי לעמוד מחדש על הרגליים. הדקירות שספג בחזהו ובצידי גופו אינן קלות והוא איבד המון דם. לצד זאת הוא צריך להתמודד עם הגילויים על עברו הלא רחוק, שמלמד כי אביו של כישרון הכדורגל הצעיר אינו שה תמים.

במשטרה הודו שחקירת האירוע היא על ניסיון רצח מתוכנן ושלושה חשודים נעצרו. אחד הכיוונים הנחקרים הוא סכסוך מתמשך עם השכנים. שעות לפני שהותקף, מאחת המרפסות בשכונה שבה הוא גר נשפך דלי מים עליו ועל כלבו, שאיתו טייל. במקום התפתחה מהומה ושוטרים עיכבו לחקירה קצרה את נסראווי שהורחק מהמקום.

עוד דווח כי זאת לא היתה הפעם הראשונה שבה שוטרים נקראו לאזור מגוריו ועצרו אותו. באחת הפעמים מספר שוטרים נאלצו להדוף בכוח ולעצור את אבא של ימאל, לאחר שהתנפל על דוכן של פעילים נגד ההגירה הבלתי חוקית לספרד. באירוע המדובר הוא אחז בכלי לא מזוהה איתו ניסה לפגוע במפעילי הדוכן, מארגון ווקס, תוך שהוא מאשים אותם בגזענות.

"מה שקרה לאביו של לאמין ימאל מוכיח שהרב-תרבותיות לא עובדת. מנסור נסראווי לא השתלב בחברה בה הוא גר. הוא הסתכסך עם שכנים אחרים ממוצא מרוקני והלילה הוא נדקר בחניון במטרו ונפצע בצורה רצינית", התייחסו ברשתות החברתיות לאירוע והזכירו גם את הפעם שבה הוא היה התוקף.

🔴 Mounir Nasraoui, el padre de Lamine Yamal protagonizó este ataque a una carpa de VOX en Mataró porque él defendía la inmigración ilegal y la violencia importada.

Bien, pues hoy le han apuñalado de gravedad.

VOX tenía razón.pic.twitter.com/kzKj3oJUN2

— Sr.Liberal (@SrLiberal)August 14, 2024

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר