"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העלים כחצי מיליון יורו: העונש הכבד שנגזר על נשיא קבוצת הצמרת הספרדית
בית המשפט מצא את פרננדו רויג, האיש החזק של ויאריאל, אשם בזיוף מסמכים והעלמות מס • הוא נידון לשנת מאסר בפועל

Loading...

רונן דורפן משוחח עם שדר רדיו ספרדי

העלים כחצי מיליון יורו: העונש הכבד שנגזר על נשיא קבוצת הצמרת הספרדית

בית המשפט מצא את פרננדו רויג, האיש החזק של ויאריאל, אשם בזיוף מסמכים והעלמות מס • הוא נידון לשנת מאסר בפועל

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בזמן שנבחרת ספרד מתכוננת לגמר היורו שייערך ביום ראשון, הליגה הספרדית רועשת לאחר שבית המשפט המחוזי בקסטיון גזר את דינו של נשיא קבוצת ויאריאל, פרננדו רויג, ושלח אותו לשנת מאסר בפועל, לאחר שנמצא אשם במרמה וזיוף מסמכים, 20 שנה לאחר ביצוע הפשע.

חוק ההתיישנות בספרד לא תקף בכל עבירה, וכך גם במקרה של רויג בן ה-76. לאחר חקירה ארוכת שנים, נמצא שרויג היה אחראי למעשה לשתי הונאות מס, להן היו שותפים עוד עשרה אנשים, ביניהם שניים מיועצי המס המועסקים בקבוצה. ב-2004 הוא העלים מהרשויות סכום של כ-188 אלף יורו וב-2005 סכום של יותר מ-336 אלף יורו, ובסך הכל התקרב להעלמת מס של 525 אלף יורו.

רויג, שהשתמש במספר חברות שבבעלותו כדי לבצע את הפשע, צפוי לערער על גזר הדין לבית המשפט העליון, יחד עם שותפיו למעשה, למרות שלא על כולם נגזר עונש מאסר בפועל. עדיין לא ידוע איך מצבו המשפטי של רויג ישפיע על הקבוצה זכתה בליגה האירופית בעונת 2020/2021.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...