"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רמז לקראת העתיד? ברצלונה נפרדה משני שחקניה, ומחקה את ההודעה

הבלאוגרנה פרסמו הודעת פרידה בעקבות סיום עסקאות ההשאלה של ז'ואאו פליקס וז'ואאו קאנסלו, אך המחיקה השאירה פתח לקראת ההמשך • האם הם ישחקו בברצלונה גם בעונה הבאה?

,עודכן
0השמעה

צעדת אוהדי דנמרק לפני שמינית גמר היורו מול גרמניה

טעות עריכה או רמז לקראת העתיד? ברצלונה פרסמה היום (ראשון) הודעת פרידה משלושה משחקניה - מרכוס אלונסו, ז'ואאו קאנסלו וז'ואאו פליקס - אך זמן קצר לאחר מכן מחקה את ההודעה לגבי שני האחרונים ונפרדה מאלונסו בלבד. אלונסו סיים את חוזהו במועדון ואכן יעזוב, בעוד פליקס וקאנסלו סיימו עונת השאלה וחזרו לפחות לבינתיים לקבוצות האם שלהם, אתלטיקו מדריד ומנצ'סטר סיטי בהתאמה.

ההודעה המקורית על פרידה משני הפורטוגלים העידה על כך כי השניים לא ישובו בעסקה חדשה לקראת העונה, אך בסופו של דבר זהו עניין פורמלי בלבד. העובדה שהמועדון מחק את המועדון לגבי השניים רק מחזק את העובדה שנותר פתח להשבתם לקראת העונה הבאה. לאורך התקופה האחרונה דווח כי הקבוצה תנסה להשאיר את השניים, בעיקר את קאנסלו, בין אם במתווה רכישה ובין אם בעסקת השאלה נוספת.

🚨👀 FC Barcelona have DELETED the posts announcing the departures of João Felix & João Cancelo from the club's official accounts.pic.twitter.com/vPFhmukuku

— Managing Barça (@ManagingBarca)June 30, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר