"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הנשיא הבא של איראן? הקמפיין המפתיע בהשתתפות ליאו מסי
לאחר מותו בתאונת מסוק של איברהים ראיסי, מסע הבחירות במדינת האויב בשיאו • אחד המועמדים זכה להשוואה מחמיאה

Loading...

אוהד פורץ למגרש ונתפס לפני שהגיע לליאו מסי

הנשיא הבא של איראן? הקמפיין המפתיע בהשתתפות ליאו מסי

לאחר מותו בתאונת מסוק של איברהים ראיסי, מסע הבחירות במדינת האויב בשיאו • אחד המועמדים זכה להשוואה מחמיאה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ליאו מסי זכה בכל תואר אפשרי. הוא היה אלוף ספרד עם ברצלונה, איתה זכה גם בגביע הספרדי וכמובן בליגת האלופות. הוא זכה באליפות צרפת עם פ.ס.ז' והכי חשוב, זכה בגביע העולם עם ארגנטינה, איתה הוא משחק בימים אלו בקופה אמריקה, עוד תואר באוסף הבלתי נגמר שלו.

לפרעוש יש גם תארים שאינם קשורים לכדורגל, שקשורים בעיקר לכסף הגדול שהוא עשה לאורך הקריירה הארוכה שלו, אבל כעת נראה שהוא מעורב במירוץ לתואר נוסף ומפתיע במיוחד - נשיאות איראן. זו אמנם לא בדיחה, אבל זה בעיקר קמפיין שספק רב אם מסי כלל שמע עליו.

אחרי מותו בתאונת מסוק של נשיאה הקודם של מדינת האויב, איברהים ראיסי, הבחירות שם בשיאן, ואחד המועמדים לתפקיד, נציג הרפורמיסטים מסעוד פזשקיאן זכה לתואר "המסי של הפוליטיקה" ורץ על הטיקט הזה. תומכיו מנסים להגביר את הפופולריות שלו על הגב של שחקן הכדורגל הטוב בעולם, כששלטים של השניים, זה לצד זה, מונפים בעצרות של פזשקיאן. האם זה יספיק לו לאליפות סליחה, לנשיאות?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...