"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שני כוכבים גדולים נשארו בחוץ: הפתעה בסגל נבחרת אנגליה ליורו 2024
הדיווחים אומתו: ג'ק גריליש והארי מגווייר נופו על ידי גארת' סאות'גייט לקראת אליפות אירופה • אלו השמות שכן יהיו חלק

Loading...

השערים הגדולים של אוליבייה ג'ירו במדי נבחרת צרפת // קרדיט: UEFA

שני כוכבים גדולים נשארו בחוץ: הפתעה בסגל נבחרת אנגליה ליורו 2024

הדיווחים אומתו: ג'ק גריליש והארי מגווייר נופו על ידי גארת' סאות'גייט לקראת אליפות אירופה • אלו השמות שכן יהיו חלק

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

לא שרדו את הניפויים.סגל נבחרת אנגליה ליורו 2024 שיצא לדרך בשבוע הבא פורסם הערב (חמישי) והוא לא כולל בתוכו שניים מכוכבי שלושת האריות בשנים האחרונות - קשר מנצ'סטר סיטי ג'ק גריליש ובלם מנצ'סטר יונייטד הארי מגווייר.

עוד לפני החשיפה הרשמית דווח כי השניים לא יקחו חלק באליפות אירופה וכאמור כעת, הדיווחים אומתו. גריליש רשם עונה רעה באלופת אנגליה, בעוד מגווייר הפצוע לא שיחק מסוף חודש אפריל. למרות שהיו ברגים מרכזיים בנבחרת של גארת' סאות'גייט, המאמן בחר להשאירם בחוץ.

בין שאר הכוכבים שכן יטוסו לגרמניה ניתן למצוא את טרנט אלכסנדר ארנולד של ליברפול, ג'וד בלינגהאם שזכה באליפות ספרד ובליגת האלופות עם ריאל מדריד, שחקן העונה בפרמייר ליג פיל פודן וחלוץ באיירן מינכן וקפטן הנבחרת, הארי קיין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'ק גריליש. לא יהיה ביורו, צילום: גטי אימג'ס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...