Loading...

ליאו מסי מבשל חמש פעמים במשחק אחד

"המשוגע" עשה זאת שוב: שחקן מקבוצה חובננית קיבל זימון לנבחרת גדולה

פחות מחודש לפני הקופה אמריקה, החליט מרסלו ביילסה לתת הזדמנות נדירה בנבחרת אורוגוואי לחלוץ שמחורר רשתות בליגה חצי חובננית • אז למה בכל זאת מוקדם לחגוג זימון אפשרי לטורניר היוקרתי?

הכדורגל העולמי סופר את הימים לקראת פתיחת יורו 2024 בחודש הבא, אולם שבוע לאחר שטורניר זה יתחיל, גם הקופה אמריקה ייצא לדרך. המקבילה הדרום אמריקנית תיערך השנה במתכונת מורחבת עם 16 נבחרות, כולל שש מצפון ומרכז אמריקה, כאשר ארצות הברית היא המארחת.

ארגנטינה וברזיל כרגיל נחשבות לפייבוריטיות ללכת עד הסוף, אך הפעם אפשר להוסיף גם את אורוגוואי שמרשימה תחת מאמנה מרסלו ביילסה. "המשוגע", כפי שביילסה מכונה, עומד לספק רגע מטורף נוסף כשלפי דיווחים בדרום אמריקה הוא יזמן לסגל הסלסטה שחקן מליגה חצי חובבנית.

מדובר בוולטר דומינגס בן ה-24 - חלוץ שהבקיע 57 שערים ב-39 שערים במדי הקבוצה החובננית חובנטוד דה סוריאנו. "התקשרו אליי ואני שמח מאוד מהזימון", אישר דומינגס, "לא ציפיתי לזה, ואני שמח".

הזימון של דומינגס בשלב זה הוא אך ורק למשחק הידידות מול קוסטה ריקה ב-31 במאי. סגל אורוגוואי באותו המשחק יכלול רק שחקנים מהליגה המקומית, כלומר בלי כוכבים מאירופה כגון פדריקו ואלוורדה, רונאלד אראוחו ודרווין נונייס. כמו כן, הוא ייאלץ להסתדר ללא שחקנים מחמש קבוצות בכירות במדינה עקב השתתפותן באותם התאריכים בגביע הליברטדורס והקופה סודאמריקנה - מפעלי הקבוצות הבכירים בדרום אמריקה והמקבילים לליגת האלופות והליגה האירופית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אורוגוואי הוגרלה לבית ג' בקופה אמריקה יחד עם המארחת ארצות הברית, פנמה ובוליביה. משחקה הראשון ייערך מול פנמה ב-24 ביוני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...