תוך שתי דקות: שער ובישול לאוסקר גלוך
הישראלי הצעיר של אלופת אוסטריה כבש את שערו השביעי ומסר את הבישול השמיני שלו העונה בליגה תוך 82 שניות בדרך ל-2:4 על אוסטריה קלגנפורט בפלייאוף האוסטרי
Your browser doesn’t support HTML5 audio
רד בול זלצבורג נמצאת בתקופה קשה. היא פיטרה את מאמנה גרהרד שטובר אחרי שלושה משחקים ללא ניצחון והדחה מהגביע האוסטרי, כאשר בליגה היא נמצאת במקום הראשון רק בזכות הפרשי שערים. היום (ראשון), נראה שאוסקר גלוך עזר לה לצאת מהתקופה הקשה.
הכישרון הישראלי, שחגג בתחילת החודש את יום הולדתו ה-20, כבש מהאוויר בדקה ה-34 והעניק לקבוצתו יתרון 1:2 על אוסטריה קלגנפורט. 82 שניות לאחר מכן הוא הציל כדור שיצא לקרן בתוך הרחבה ומצא את כריס קונאטה בתוך הרחבה בדרך ל-1:4 במחצית. המשחק עצמו נגמר ב-2:4 לאלופה, שתבלה עוד שלושה ימים לפחות בפסגה עד שתפגוש שוב את אוסטריה קלגנפורט במחזור הבא, הפעם בחוץ.
גלוך כבש את שערו השביעי העונה במפעל ובישל את האסיסט השמיני שלו בליגה. מעבר למשחק היום, נותרו עוד חמישה מחזורים לסיום העונה באוסטריה והמאבק על האליפות רותח מתמיד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
