אם היו שואלים אמש (רביעי) בדקה ה-32 את דייגו סימאונה מה הוא חושב על היכולת של שחקניו מול דורטמונד במסגרת המשחק הראשון ברבע גמר ליגת האלופות, הוא לא היה עונה פחות מ"מושלם". לצערו אחרי שרודריגו דה פול וסמואל לינו העלו אותו ליתרון מבטיח, הגרמנים חזרו למשחק ואף הצליחו לצמק בסיום את התוצאה ל-1:2, מספר ימים לפני הגומלין בסיגנל אידונה פארק.
סימאונה שיבח את שחקניו בסיום אבל גם התלונן על כך שהם לא ניצלו עוד מצבים טובים אליהם הגיעו שיכלו לתת מקדמה הרבה יותר גדולה לפני היציאה לגרמניה. "כל משחק בסיבוב הזה היה מאוד שווה: ריאל מדריד נגד מנצ'סטר סיטי, ארסנל נגד באיירן, פריז סן ז'רמן נגד בארסה. וגם שלנו", אמר סימאונה למוביסטר. "ראינו את זה במשחק בין מנצ'סטר סיטי לריאל מדריד מעל הכל, הן הקבוצות הטובות ביותר בשמונה האחרונות. הן מדהימות, בכל פעם שהם מתקרבים לשער, הם מבקיעים, וזה עושה את ההבדל. היו לנו 60 או 70 דקות טובות מאוד, וזה נורמלי שיש כמה רגעים שבהם היריבה חוזרת. הם עשו את זה, והם היו יכולים גם להשיג את השוויון, וחבל".
Atlético have 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 never lost a home knockout Champions League game under Diego Simeone.
— B/R Football (@brfootball) April 10, 2024
▪️ 17 games
▪️ 11 wins, 6 draws
▪️ 5 goals conceded
🚫 pic.twitter.com/SknRBkEmKk
מה שהדאיג לא פחות את סימאונה הייתה העובדה שאנטואן גריזמן, המצטיין של אתלטיקו במפעל העונה ספג מכה וטופל עם שקית קרח על קרסולו הימני לאחר המשחק, אך הצרפתי אמר שהוא צפוי להיות כשיר למפגש הליגה של אתלטיקו עם ג'ירונה בשבת. "ניצחנו וזה הדבר החשוב", אמר גריזמן לתקשורת. "חבל שספגנו שער, אבל זה מאוד חשוב לנצח ברבע גמר ליגת האלופות. אני מקבל טיפול עכשיו ואנוח טוב. יש לנו את הפיזיותרפיסטים הטובים ביותר באירופה שיעזרו לי להיות במיטבי לשבת".
אם אתלטיקו תעבור את דורטמונד, היא תתמודד מול המנצחות בהתמודדות בין פריז לברצלונה, כאשר הקטאלנים מובילים נכון לעכשיו 2:3. על האופציה כי האקסית שלו תעבור והוא יצטרך להתמודד מולה בחצי הגמר אמר גריזמן: "הניצחון של בארסה אומר הרבה עבור הכדורגל הספרדי, אבל הדבר החשוב ביותר הוא שנגיע לחצי הגמר. זה לא יהיה קל לא משנה מול מי נשחק".
😳👊 Getting very passionate on the sideline between Diego Simeone and Dortmund's director Sebastian Kehl! ⚔️
— Mohammed (@ZAJD011) April 10, 2024
pic.twitter.com/O9ioUCHut8
אגב, כפי שקורה לא מעט עם סימאונה במהלך הקריירה שלו, גם אתמול הוא היה חתום על עימות חריף במיוחד עם המנהל המקצועי של דורטמונד סבסטיאן קל, שניגש לספסל של אתלטיקו ומחה על מהלך לא מכובד שבו אתלטיקו המשיכה לשחק למרות שאמרה צ'אן שכב פצוע על המגרש. סימאונה התקרב בברוטליות לקל, נצמד אליו בצורה מאיימת, עד שצוות השופטים התערב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו