מסי, הלילה במיאמי. צילום: AFP

"אני רוצה לשחק נגדו": בארה"ב מאבדים סבלנות בנוגע לליאו מסי

הפרעוש לא שיחק בהפסד של קבוצתו 2:1 למונטריי במשחק הראשון ברבע גמר ליגת האלופות של צפון ומרכז אמריקה • מאמנו: "זה הרגיש כמו סיכון גבוה מדי לשתף אותו היום" • הפרשנים ניסו להסביר: "הוא חצי קבוצה והיחיד שיכול לשנות את המצב"

ליאו מסי ישב בצד הלילה (בין רביעי לחמישי) כשאינטר מיאמי הפסידה 2:1 למונטריי במשחק הראשון ברבע גמר ליגת האלופות של צפון ומרכז אמריקה. הפרעוש מתמודד עם בעיה בירך הימנית במשך כמעט חודש, ולמרות שהתאמן עם שאר הקבוצה ביום שלישי, המאמן הראשי של מיאמי, טאטה מרטינו, אמר לתקשורת לפני המשחק שהוא לא יסכן את הכוכב שלו בפציעה נוספת.

לאחר המשחק, מרטינו חזר על עמדת הקבוצה לגבי מסי: "כמו שאמרנו, אנחנו מקבלים החלטה כל משחק באותו רגע. כל יום הוא מרגיש טוב יותר, אבל היום זה הרגיש כמו סיכון גבוה מדי" אבל דבריו גרמו לבלבול גדול אצל הפרשנים וגם תסכול אצל חלק מהאוהדים שהגיבו ברשתות. ב-ESPN פאנל הפרשנים טען כי "חצי קבוצה תלויה במסי, הוא היחיד שיכול לשנות את המצב שלה".  

מאמן מונטריי, פרננדו אורטיז, אמר שיש לו רגשות מעורבים לגבי מסי שנשאר בחוץ: "אני מעריץ את ליאו, מבחינה ספורטיבית. אני ממשיך לצפות וממשיך להעריץ. אני רוצה לשחק נגדו, אבל אני רוצה שהקבוצה שלי תנצח".

מסי שיחק בפעם האחרונה ב-13 במרץ, כששיחק 50 דקות במדי מיאמי מול נאשוויל SC במשחק השני של שמינית גמר גביע האלופות. למרות החילוף המוקדם, כוכב מיאמי תרם לניצחון 1:3 עם שער ובישול. בסך הכל, מסי כבש חמישה שערים והוסיף שני בישולים בחמישה משחקים בכל המסגרות של מיאמי העונה לפני שנפצע. הוא גם החמיץ את שני משחקי הידידות של ארגנטינה בחלון הבינלאומי האחרון בגלל הפציעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אגב, המשחק הבא של מסי ומיאמי הוא משחק ביתי במסגרת ה-MLS מול קולורדו ראפידס בשבת. בשלב זה כמובן לא ידוע אם אלוף העולם יהיה כשיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...