"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"סקנדל", "שערורייה", "חסר תקדים": ספרד וריאל מדריד בהלם לאחר ה"שוד" ב-2:2 מול ולנסיה
הלבנים חזרו מפיגור של 2:0 במסטאייה בזכות צמד של ויניסיוס ג'וניור, כאשר שער של ג'וד בלינגהאם נפסל עמוק בתוספת הזמן על ידי חיל מנסאנו, ששרק לסיום המשחק באמצע ההתקפה • האנגלי שהורחק בעקבות מחאותיו עשוי להיעדר מספר משחקים ובבירת ספרד שוקלים לדרוש משחק חוזר
שחקני ריאל מקיפים את מנסאנו, אתמול במסטאייה. צילום: AP

"סקנדל", "שערורייה", "חסר תקדים": ספרד וריאל מדריד בהלם לאחר ה"שוד" ב-2:2 מול ולנסיה

הלבנים חזרו מפיגור של 2:0 במסטאייה בזכות צמד של ויניסיוס ג'וניור, כאשר שער של ג'וד בלינגהאם נפסל עמוק בתוספת הזמן על ידי חיל מנסאנו, ששרק לסיום המשחק באמצע ההתקפה • האנגלי שהורחק בעקבות מחאותיו עשוי להיעדר מספר משחקים ובבירת ספרד שוקלים לדרוש משחק חוזר

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כבר שנים ארוכות שבספרד מדברים על היכולת הירודה של שופטי הכדורגל במדינה, רבים מתעסקים בשנה האחרונה בפרשייה סביב ברצלונה שמואשמת בשוחד על מנת לשנות תוצאות במשחקים שלה עוד בימים הגדולים של פפ גווארדיולה, אבל ייתכן שמה שקרה אמש (שבת) באטצדיון המסטאייה בין ולנסיה לריאל מדריד, יהיה הרגע שבו ב"לה ליגה" יעצרו הכל כדי להבין איך אפשר להמשיך הלאה.

העטלפים נראו נהדר בפתיחה ועלו ל-0:2 אבל ראו את ויניסיוס ג'וניור, שספג בעונה שעברה קריאות גזעניות מאוהדי המארחת כובש צמד ומשווה את התוצאה. הבלאגן הגדול התרחש בתוספת הזמן. ג'וד בלינגהאם, השחקן הכי טוב עד כה של הבלאנקוס העונה כבש שער ענק בנגיחה אחרי שנגמרו שבע הדקות שהשופט חיל מנסאנו הוסיף, רץ לחגוג, אבל אז הוא וחבריו ראו כי השופט שרק לסיום במהלך ההתקפה, מה שהוביל לבלאגן חסר תקדים על כר הדשא.

השער אמנם נכבש כשעל השעון היו 98:42 דקות, אבל בריאל היו בטוחים בצדקתם זאת לאחר שמנסאנו שרק בתוספת הזמן לפנדל לזכות ולנסיה, שבוטל על ידי ה-VAR כאשר הבדיקה נמשכה למעלה משתי דקות. העצבים של ריאל כמובן התגברו גם שעות לאחר המשחק כאשר בסרטוני וידאו נראה מנסאנו מהוסס מאוד, מתעכב עם השריקה ועדיין החליט לפגוע בלבנים.

בתקשורת הספרדית כמובן לא נשארו אדישים כאשר ב"מארקה" כתבו בכותרת "סקנדל". ב"אס" נכתב ש"הליגה הסתבכה עם הביזיון הגדול ויהיה מעניין לראות איך את תסביר את זה". המכה של ריאל לא הסתיימה רק בתוצאה, אלא גם בעובדה שבלינגהאם הורחק על ידי מנסאנו לאחר המחאות הקשות שלו בסיום אחרי שאמר לשופט "זה פאקינג גול, הכדור היה באוויר".

ריאל כבר ערערה על הרחקתו של האנגלי שצפוי להחמיץ את המשחק מול סלטה ויגו בשבת וגם משחקים נוספים - כולל אוסאסונה ואתלטיק בילבאו. כמו כן, בתקשורת המקומית דיווחו כי אנטוניו רודיגר, דני סבאיוס וויניסיוס תקפו בחריפות את השופט בחדרי ההלבשה.

קרלו אנצ'לוטי מאמן ריאל היה בהלם בסיום ואמר: "זה חסר תקדים, זה מעולם לא קרה לי. אנחנו עצבניים, בלינגהאם היה ברור במה שהוא אמר, זה היה נורמלי, הוא לא העליב את השופט. מספיק להסתכל על הטבלה כדי לישון טוב בלילה. יכולנו להפסיד בגלל המחצית הראשונה הרעה ויש את התחושה שיכולנו לנצח".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יש לציין כי זו לא הפעם הראשונה שבה מנסאנו מעורב בסערת שיפוט ובספרד כבר מתחילים להבין כי ייתכן והמקרה הזה יוביל לסיום דרכו בסוף העונה הנוכחית, כשריאל גם ישקלו לדרוש משחק חוזר, משהו שקשה להאמין שיקרה בפועל. מנסאנו בן ה-40 שפט העונה משחקים בליגת האלופות, את מכבי ת"א בקונפרנס ליג מול גנט ונחשב לשופט בכיר באופ"א, אבל המקרה אתמול לא צפוי לעבור בשקט, גם מבחינת ארגון הכדורגל העולמי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...