הפנומן תחת ביקורת: "מדהים כמה קל לעצבן את כריסטיאנו רונאלדו"

הכדורגלן עשוי להיענש על התנועה המגונה • ב"גרדיאן" הוא ספג ביקורת: "הוא אמור להיות שגריר, לא להפיק כתבות שכוללות מילים כמו 'מפשעה ו'איבר מין'"

כריסטיאנו רונאלדו. שוב התפרע , Getty Images
כריסטיאנו רונאלדו. שוב התפרע. צילום: Getty Images

התנועה המגונה של כריסטיאנו רונאלדו לא יורדת מהכותרות. ב"גרדיאן" הבריטי עסקו היום (שלישי) בסערה וטענו: "מדהים כמה קל לעצבן את הזוכה חמש פעמים בכדור הזהב. כל מה שאתה צריך לעשות זה לשיר 'מסי, מסי'". 

רונאלדו זכה לביקורת: "הוא אמור להיות שגריר של ערב הסעודית המודרנית והבינלאומית ואינו מקבל משכורת שנתית מדווחת של כ-180 מיליון ליש"ט כדי להפיק כתבות הכוללות מילים כמו 'מפשעה' או 'איבר מין'".

"בפעם השלישית בתוך פחות משנה החלוץ עומד במרכז המחלוקת על התנהגות המערבת את 'אזור האגן' שלו. לא ייאמן שעבור שחקן ששיחק במועדונים הגדולים ביותר במשחקים הגדולים וניצח כמעט בהכל, דבר כזה עובר מתחת לעור".

כריסטיאנו רונאלדו איבד את הראש // מתוך X

כזכור, התאחדות הכדורגל של ערב הסעודית חוקרת את המקרה. איימן אל-ריפאי, לשעבר ראש ועדת המשמעת, סיפר כי הוא מצפה לעונש. זו עשויה להיות השעיה למספר משחקים, כנראה שניים, וקנס כספי. כל זאת כאשר מרוץ התואר בין אל נאסר ואל הילאל מתקרב לשיאו.

"ועדת המשמעת עומדת בפני המבחן הגדול ביותר. נחכה ונראה", כתב וואליד אל פאראג', מנחה טלוויזיה סעודי, ברשת החברתית X. "לכל דבר יש את הגבולות שלו, לא משנה כמה אתה מפורסם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
כריסטיאנו רונאלדו והתנועה המגונה, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר