"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא יכול לשחק עבור אוהדים שתומכים באויב": בסקוטלנד בטוחים שליאל עבדה לא ימשיך בסלטיק

בטור מלא אמפתיה ב"דיילי רקורד", מסביר העיתונאי מייקל גאנון מדוע החלוץ הישראלי בבעיה גדולה: "הוא במצב עדין ומרגיש לבד, חיבוק מהמאמן לא יספיק"

,עודכן
0השמעה
ליאל עבדה בחגיגות האליפות בקיץ האחרון , Getty Images
ליאל עבדה בחגיגות האליפות בקיץ האחרון. צילום: Getty Images

קצב ההתעסקות בעתידו של ליאל עבדה בגלזגו סלטיק הולך וגובר בימים האחרונים, למעשה מאז חזר לפני מספר שבועות לפעילות אחרי פציעה ארוכה. היום (שני), אחרי שלא זומן לסגל הקבוצה במשחק הגביע שנערך אתמול מול סט מירן, תחת ההסבר של מצב נפשי לא טוב, התקשורת הסקוטית כבר חורצת את גורלו.

נבחרת ארגנטינה בכדורגל מעפילה למשחקים האולימפיים| רשת X

מייקל גאנון, כתב העיתון "דיילי רקורד", פרסם טור מלא אמפתיה, שמבקש מאוהדי סלטיק להשתנות ולתמוך ב"בחור הצעיר שנמצא במצב עתיד ומרגיש לבד בארץ זרה", אבל גם נחרץ וקובע: "אני לא רואה, בטווח הקצר, הבינוני והארוך, איך עבדה ממשיך לשחק עבור סלטיק".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

על מאמנו של עבדה, ברנדן רוג'רס, מרעיף גאנון מחמאות בכל הקשור לטיפול במשברים בקבוצות השונות, כולל שחקנים שנכנסו למעצר, אבל גם כאן הוא מודה: "חיבוק עוטף לא יספיק במקרה הזה, הוא שונה. עבדה לא יכול לשחק עבור אוהדים שתומכים באויב של ארצו הנמצאת במלחמה איומה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גאנון מוסיף: "עבדה נמצא תחת לחץ כבד מהנעשה במולדתו. הייתי אומר לאוהדי סלטיק להיכנס לנעליו של עבדה, למחוא לו כפיים, לתמוך בו, להפריד בין היותו שחקן הקבוצה ללאומיות שלו, אבל זה לא משהו שהולך לקרות. אלה הם אותם אוהדים שעם העזיבה של ניר ביטון, שזכה עם הקבוצה ב-9 אליפויות ונחשב כאן לגיבור, הטרידו אותו ברשתות החברתיות".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר