גארי ליניקר. שומע ומצייץ רק את מה שנוח לו. צילום: Getty Images

העיתונאית היהודיה פגשה את גארי ליניקר: זה מה שהוא אמר לה על ישראל

ניקול למפרט, כתבת בידור, חשפה ב"דיילי מייל" את העימות שלה עם הפרשן שתקף את ישראל: "הוא מאמין שיהודים סובלים בגלל נתניהו" • "היה רגע קצר שבו הוא הזכיר את חבריו היהודים ואיך הם חוו אנטישמיות"

העיתונאית היהודיה ניקול למפרט, חשפה בטור מיוחד ל"דיילי מייל" את המפגש שלה עם גארי ליניקר, פרשן הכדורגל של BBC, שיצא בתקופת מלחמת חרבות ברזל נגד מדינת ישראל, ושיתף פוסטים בעד הפלשתינים.

"זה התחיל בדיון על פודקאסטים, זה נגמר בזה שאמרתי לגארי ליניקר שהוא מתנהג כמו אנטישמי ושאלתי למה הוא לא אמר דבר אחד על בני הערובה הישראלים שעדיין נמצאים בעזה", כתבה למפרט. "אני עדיין רועדת קצת כשאני כותבת את זה. לא לעתים קרובות מציעים לך את ההזדמנות לעמוד פנים אל פנים עם מישהו מוכר, וגם אהוב - וגם מושמץ - כאחד הכוכבים הגדולים של ה- BBC".

למפרט, כתבת בידור במקצועה, פגשה את ליניקר לראיון על רשת הפודקאסטים שלו, אבל כיהודיה לא יכלה שלא להתעמת איתו: "הייתי שם למטרה כפולה: ראשית, לקבל סיפור, אבל גם לנסות לראות אם אני, כחברה בקהילה היהודית, יכולה להיכנס לשאלה מה עושה לינקר על ברשתות החברתיות". 

ליניקר. השטויות שלו חוצות גבול, צילום: אי פי אי

אחרי הראיון, למפרט סיפרה כי ליניקר חיפש אותה: "הוא רצה לדעת מה לא בסדר. מעניין שלמישהו מפורסם כמו ליניקר יהיה אכפת ממה שעיתונאי חושב, אבל אני מניחה שהקסם הזה הוא אחד המפתחות להצלחתו. ליניקר אכן איש מקסים, לחשוב על ההשלכות של המעשים שלו זה משהו שהוא פחות טוב בו". למפרט סיפרה: "הוא אמר לי שהוא מאמין שאנשים יהודים סובלים בגלל פעולות ממשלת נתניהו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לבסוף העיתונאית וליניקר לחצו ידיים והיא סיפרה: "היה רגע קצר שבו הזכיר את חבריו היהודים ואיך הם חוו אנטישמיות ואיך אכפת לו מיהודי בריטניה. ביקשתי ממנו בבקשה להראות את זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...