הפסיד ליאניס, אבל חלם על אמבפה: כוכב ה-NBA כבר "החתים" את הפנומן הצרפתי בריאל מדריד

לוקה דונצ'יץ' קלע היום לפנות בוקר (ראשון) 40 נקודות, אבל נכנע עם דאלאס לכוכב מילווקי • זה לא עצר אותו מלעלות פוסט של חלוץ פ.ס.ז' במדי הבלאנקוס, כמו אחרון האוהדים

קיליאן אמבפה. בינתיים הוא עדיין במדים של פ.ס.ז' , אי.אף.פי
קיליאן אמבפה. בינתיים הוא עדיין במדים של פ.ס.ז'. צילום: אי.אף.פי

השמועות על כך שקיליאן אמבפה כבר החליט שבקיץ הקרוב הוא יעזוב את פ.ס.ז' לטובת ריאל מדריד הולכות וגוברות. כלי תקשורת רבים כבר יודעים לספר שמדובר בעסקה סגורה, האחרון ביניהם "לה פריסיאן" הצרפתי אף הפך את זה לכותרת מובילה הבוקר (ראשון). בהתאם, ההתרגשות בקרב אוהדי הבלאנקוס צוברת תאוצה.

אחד מהם, כנראה מהמפורסמים מבין אוהדי ריאל, הצטרף להתעסקות באמבפה, כשהעלה סטורי באינסטגרם של חלוץ נבחרת צרפת במדים הלבנים של ריאל מדריד. מדובר בכוכב ה-NBA, לוקה דונצ'יץ', ששיחק בעבר ופרץ במדי קבוצת הכדורסל של האימפריה הספרדית.

הסלובני, הפלא ופלא, לא התרגש מההפסד המביך לפנות בוקר  מול מילווקי באקס, אחרי שקבוצתו שמטה יתרון של 25 נקודות וראתה את יאניס אנטטוקומפו חוגג על חשבונה עם 48 נקודות. לוקה, שקלע 40 נקודות, מצא זמן להתנחם בעבודת הפוטושופ, שכאמור "החתימה" את אמבפה במדים הלבנים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הפוסט של לוקה דונצ'יץ'. אמבפה "חתום" בריאל, צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר