"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אני מבויש ונחרד": אוהדי הנבחרת התאכזרו לשוער בגלל צבע עורו
שוער נבחרת יפן, זאיון סוזוקי, הותקף ברשתות החברתיות אחרי שטעה במשחק בגביע אסיה • המאמן יצא להגנתו: "זה לא יכול לקרות בעולם כמו שלנו"

Loading...

קריאות "שחררו את פלשתין" ביציעים של גביע אסיה // קרדיט: X

"אני מבויש ונחרד": אוהדי הנבחרת התאכזרו לשוער בגלל צבע עורו

שוער נבחרת יפן, זאיון סוזוקי, הותקף ברשתות החברתיות אחרי שטעה במשחק בגביע אסיה • המאמן יצא להגנתו: "זה לא יכול לקרות בעולם כמו שלנו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאמן נבחרת יפן, האג'ימה מוריאסו, אמר היום (שלישי) כי הוא "מבויש ונחרד" מהתעללות גזענית שהופנתה אל עבר שוער הנבחרת שלו זאיון סוזוקי בגביע אסיה.

סוזוקי, בן 21, שנולד בארצות הברית לאב גנאי-אמריקאי ולאם יפנית, הפך קורבן לגזענות קשה ברשתות החברתיות, אחרי שטעות שלו אפשרה לנבחרת עיראק לעלות ליתרון במשחק מול קבוצתו. השוער ספג הקנטות על רקע צבע עורו, עד שהתגובות בחשבון האינסטגרם שלו נחסמו.

מאמן נבחרת יפן, האג'ימה מוריאסו, אמר שהוא "מבויש ונחרד" מהתעללות גזענית שהופנתה אל עבר שוער הנבחרת שלו ציון סוזוקי,

אני מרגיש בושה ונחרד שהוא הופלה על רקע גזעני", אמר מוריאסו לקראת המשחק האחרון של יפן בשלב הבתים מול אינדונזיה, "אני אתמוך בו בכל דרך אפשרית כדי לוודא שהוא מרוכז וממוקד לחלוטין. אני חושב שזה לא יכול לקרות. הם צריכים לכבד את זכויות האדם, זה לא יכול לקרות בעולם שלנו".

סוזוקי מושאל כעת לסינט-טרוידן הבלגית, לאחר שהיה על הרדאר של מנצ'סטר יונייטד בקיץ שעבר. "אני לא מתכוון לתת לזה להוריד אותי", אמר סוזוקי ביום שני על הגזענות נגדו, "אני רוצה לחזור אליהם על ידי הפקת תוצאות טובות יותר. אני יודע שאני משחק ברמה הגבוהה ביותר כשוער נבחרת יפן".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...