"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הקיסר הלך לישון בביתו": בגרמניה נפרדו מפרנץ בקנבאואר

במיטה, בביתו ולצד משפחתו: ב"בילד" פרסמו פרטים על מותו של אחד מגדולי הכדורגלנים בכל הזמנים • משפחתו ביקשה: "אנו מבקשים מכם להתאבל בשקט ולהימנע מלשאול שאלות" • אגדות העולם נפרדו מבלם העבר

,עודכן
0השמעה
בקנבאואר. אגדה בחייו. צילום: רויטרס

ב"בילד" הגרמני נפרדו היום (שני) מאגדת הכדורגל פרנץ בקנבאואר, שהלך לעולמו בגיל 78. "ביום ראשון הקיסר הלך לישון בבית", נכתב בגוף התקשורת הענק.

לותר מתיאוס, ששיחק תחת בקנבאואר בזכייה המפורסמת במונדיאל 1990, ספד לו: "ההלם הוא עמוק, למרות שידעתי שפרנץ לא מרגיש טוב. מותו הוא אבדה לכדורגל ולגרמניה כולה".

"הוא היה מהגדולים כשחקן ומאמן, אבל גם מחוץ למגרש. פרנץ היה אישיות יוצאת דופן לא רק בכדורגל, והוא נהנה מהכרה עולמית. כל מי שהכיר אותו יודע איזה אדם גדול ונדיב היה. חבר טוב עזב אותנו. אני אתגעגע אליו - כולנו נתגעגע אליו".

בקנבאואר (בשחור) המאמן, ולותר מתיאוס מניף את הגביע העולמי,צילום: AP

תומאס מולר, אחד מהכוכבים הגדולים של באיירן מינכן בשנים האחרונות מסר: "אחד הכדורגלנים הגדולים בתולדות באיירן עזב אותנו לרוע המזל. נוח על משכבך בשלום קיסר. לעולם לא נשכח את מה שעשית עבור הכדורגל בגרמניה".

גארי ליניקר נפרד גם הוא מבקנבאואר: "אני מאוד מצטער לשמוע שפרנץ בקנבאואר נפטר. אחד מהגדולים המוחלט של המשחק שלנו. הקיסר היה הכדורגלן הכי יפה, שניצח על הכל בחן ובקסם".

המשפחה של בקנבאואר מסרה: "בעצב עמוק אנו מודיעים כי בעלי ואבינו, פרנץ בקנבאואר, נפטר בשלווה בשנתו מוקף במשפחתו. אנו מבקשים מכם להתאבל בשקט ולהימנע מלשאול שאלות כלשהן".

Einer der großartigsten Fußballer der Vereinsgeschichte des@FCBayernhat uns leider verlassen. 😞
Ruhe in Frieden, Kaiser Franz.
Wir werden nie vergessen, was du für den Fußball in Deutschland geleistet hast.#RIP#kaiserhttps://t.co/rvUOxCzaH7

— Thomas Müller (@esmuellert_)January 8, 2024

בשנת 2006 הואשם בקנבאואר בשחיתות סביב אירוח המונדיאל בגרמניה. לפי ה"בילד" האירוע הזה, בו מעולם לא נמצא אשם, כמו גם מותו המפתיע של בנו ממחלה ב-2015, בגיל 46 בלבד, גרמו להדרדרות במצבו הרפואי.

לפני מספר שבועות, אחיו של בקנבאואר, וולטר, סיפר כי הוא במצב רפואי קשה: "אם הייתי אומר שהוא בסדר עכשיו, הייתי משקר, ואני לא אוהב לשקר. הוא לא מרגיש טוב". השמועות על הדרדרות רפואית במצבו של שחקן העבר כבר התפרסמה בעבר, אז נודע כי הוא איבד את הראייה באחת מעיניו ושהוא סובל מבעיות לב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בקנבאואר כנשיא הכבוד של באיירן מינכן,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר