ככל שעובר הזמן וחודש ינואר מתקרב, רשימת הבלמים שמועמדים לריאל מדריד, מצטמצמת. בדיווח שעלה היום (שבת) ב-AS דווח כי מי שהפך לאחד השמות המרכזיים ברשימה הוא רוברט רנאן הברזילאי, בלם בן 20 שמשחק בזניט סנט פטרסבורג. רנאן הוא בלם שעומד בשלוש דרישות עיקריות של הבלאנקוס בחיפושים: הוא שמאלי, צעיר ועם עתיד גדול לפניו. הוא זומן לאחרונה לנבחרת ברזיל הבוגרת, המחיר שלו לא גבוה מדי וסביר להניח שזניט תסכים לעסקת השאלה עם אופציית רכישה בקיץ הקרוב.
רנאן נמצא ברשימת הכישרונות הברזילאים שאחריהם הסקאוט הדרום אמריקאי הראשי של ג'וני קלפאת עוקב. הוא גדל באקדמיה של קורינתיאנס, וריאל רוצה להמשיך את הקו שלה בשנים האחרונות עם רכישת שחקנים צעירים שיכולים להיות שנים ארוכות במועדון, כפי שעשו עם פדריקו ואלוורדה, רודריגו, ויניסיוס ג'וניור, אורליאן טשומאני ואדוארדו קמאבינגה. כפי שקורה לפעמים בברזיל, רנאן הוא שחקן עם מספר בעלים על כרטיסו: זניט מחזיקה במחצית מהזכויות של הבלם והשאר מתחלקים בין קורינתיאנס, נובוריזונטינו והשחקן עצמו יחד עם סוכניו.
רעיון ההשאלה הוא האופציה שהכי תספק את ריאל מבין כל האפשרויות הפוטנציאליות שלה כרגע כיוון שעדיין יש תקווה כי אדר מילטאו יחזור לישורת האחרונה של העונה. במועדון מעריכים שהברזילאי יוכל לחזור במרץ או באפריל, לאחר שיתאושש מניתוח הברך שלו לאחר שגם הוא קרע את הרצועה הצולבת בתחילת העונה. אגב, שמות נוספים שנמצאים ברשימה אבל רכישה של אחד מהם תקרה, אם וכאשר רק בקיץ הם של גונסאלו אינאסיו (ספורטינג ליסבון), אנטוניו סילבה (בנפיקה) וג'ורג'ו סקלוויני (אטאלנטה).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


