זינדין זידאן לא ימשיך בריאל מדריד. הכתב פבריציו רומאנו צייץ בחשבון הטוויטר שלו הלילה (רביעי) כי המאמן החליט לעזוב את המועדון באופן מיידי.
כזכור, ריאל מדריד בהובלתו של זידאן סיימה את עונת 2020/21 ללא תארים, לראשונה מאז 2010 אחרי שאיבדה את האליפות ליריבה העירונית אתלטיקו מדריד במחזור נעילה דרמטי, והודחה על ידי צ'לסי בחצי גמר ליגת האלופות.
אז מי יחליף את זידאן על הקווים של הבלאנקוס? בתקשורת עלו בתקופה האחרונה כמה שמות אפשריים כמועמדים. על פי "מארקה" כוכב העבר ראול, המבוקש גם על ידי פרנקפורט, הוא אחד השמות האפשריים לרשת את זידאן, כאשר גם מסמיליאנו אלגרי ויואכים לב עלו כאופציות. היום נכנס לבורסת השמות גם אנטוניו קונטה שנפרד מאינטר אחרי שהצעיד אותה לאליפות.
זו הפעם השנייה שהמאמן הצרפתי מחליט לעזוב, אחרי שב-2018 הפתיע כשהודיע שלא ימשיך אחרי שהשלים שלוש זכיות רצופות בליגת האלופות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
