אנדריק, מי שנחשב לאחד מכוכבי העתיד בכדורגל העולמי, הדליק את האווירה לפני המפגש בין ברזיל לארגנטינה בליל רביעי (02:30, ספורט 1) ואמר שהוא מעריץ יותר את כריסטיאנו רונאלדו מאשר את ליאו מסי. ילד הפלא בן ה-17 שקיבל זימון בכורה לצמד המשחקים של הסלסאו מול קולומביה ואלופת העולם, ערך את הופעתו הראשונה בהפסד לקולומביה בליל שישי וצפוי לשחק גם נגד הפרעוש וחבריו.
אנדריק, שיצטרף לריאל מדריד כשימלאו לו 18 ביולי 2024, בכל זאת נשמע נרגש להתמודד מול זוכה כדור הזהב הנוכחי. "מסי הוא פנומנלי", אמר אנדריק. "הוא טוב מאוד, הכי טוב בעולם. אני רק רוצה ליהנות מהרגע שאני יכול לשחק נגדו, להיות באותו אצטדיון כמוהו, להסתכל עליו מקרוב. ראיתי אותו רק במשחקי וידאו. עכשיו אני רואה את מסי מקרוב, זה הולך להיות נפלא".
🇧🇷 Endrick: “My dream since I was a kid was to play for Real Madrid. Cristiano Ronaldo is my idol”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 20, 2023
“Messi is a phenomenal guy! But I'm more of a fan of Cristiano…”.
“It’s a great pride knowing that I’ll wear the same shirt as Cristiano”. pic.twitter.com/pWBlcXreAj
בינתיים, מאמן פורטוגל רוברטו מרטינס אמר שהוא לא מופתע מכך שלרונאלדו יש עדיין כל כך הרבה מעריצים. החלוץ של אל נאסר סיים כמלך השערים של פורטוגל עם 10 שערים בקמפיין המושלם של פורטוגל במוקדמות יורו 2024. "קשה לי להסביר איך לשחקן שהוא בן 38 ויש לו יותר תארים מכל שחקן אחר בעולם, עדיין יש רעב של שחקן בן 18", אמר מרטינס על רונאלדו לאחר הניצחון 0:2 על איסלנד - הניצחון העשירי ברציפות של פורטוגל במוקדמות. אנדריק עצמו הוסיף על כך: "הוא כוח שמדביק אחרים בחדר ההלבשה. שחקן שתמיד מנסה להיות בעמדה הנכונה, שאוהב להבקיע, אבל יש לו הרבה משמעת קבוצתית. הוא דוגמה בחדר ההלבשה, זה נהדר שיש שחקן עם הניסיון שלו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

