אנואר אל גאזי הצליח להכעיס את ראשי קבוצתו הגרמנית מיינץ פעמיים. בשני המקרים בשל התבטאויות אנטי ישראליות, שביניהן השחיל התנצלות רפה שעזרה לו לחזור זמנית למדי הקבוצה. זו השעתה אותו שוב, ולבסוף חתכה את חוזהו ושיחררה אותו.
המחווה של קפטן נבחרת ישראל אלי דסה לנווה שהם בן ה-8 שנחטף לעזה | ליאב נחמני
הקשר ההולנדי- מרוקני החליט שהוא לא מוותר, ובאמצעות פרקליטו, עורך דין לענייני עבודה וספורט, אלכסנדר ברייגוולר, פנה לבית המשפט לענייני עבודה וטען שפוטר ממיינץ שלא בצדק, כשפרקליטו מציין כי הלקוח שלו "לא חרג מחופש הביטוי" בתמיכה שהביע בפלשתינים.
ברייגוולר הוסיף כי אל גאזי "הביע חרטה על דבריו המקדימים", ובכלי תקשורת ערבים הצטרפו לכתב ההגנה והרחיקו לכת שכתבו: "אל גאזי הגיש תביעה נגד מועדון הכדורגל הציוני מיינץ", וכמובן הצדיקו את אמירתו הפרו פלשתינית: "מהים ועד הירדן, פלשתין תהיה חופשית".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

