התיקו הביתי באמצע השבוע במשחק השלמה מול באצ'קה טופולה, גרם ללחץ גדול אצל ברק בכר ושחקניו בכוכב האדום בלגרד וגל ביקורות מצד התקשורת והקהל, מה גם שהפער בינם לבין היריבה המושבעת פרטיזן עמד בסוף המשחק על 6 נקודות. הערב (שבת) האדומים-לבנים התאוששו עם 1:3 על רדניק נועלת הטבלה בליגה הסרבית ושחררו לחץ לפני המשחק החשוב מול ר.ב לייפציג במסגרת המחזור הרביעי בליגת האלופות ביום שלישי, שייערך גם במרקאנה.
הערב, בדקה ה-19 הכוכב האדום עלתה ל-0:1 כאשר מירקו איבנביץ’ הוריד כדור ליובאן מיאטוביץ', ששחרר בעיטה בנגיעה וכבש את הראשון. בדקה ה-54, הכוכב עלתה ל-0:2 אחרי תרגיל בבעיטה חופשית, שהסתיים בנגיחה של אורוס ספאיץ'. בדקה ה-70, בכר שוב החל להילחץ כאשר רדניק צימקה את התוצאה משער של נמניה תומאשביץ’ שבעט פצצה לקורה ופנימה מ-25 מטר אבל גלור קאנגה קבע את תוצאת המשחק רגע לפני השריקה בפנדל.
לפני המשחק נחשף כי חברי האולטראס השאירו בחדר ההלבשה מכתב עם מסר ברור לשחקנים וייתכן שגם לבכר ובו הבהירו להם כי הם צריכים להיראות הרבה יותר מחוייבים. "אנחנו כותבים לכם את זה, שתדעו מה זה הכוכב האדום ולאיזה מועדון הגעתם. אנשים איבדו את החיים שלהם עבור הסמל הזה שעבור החולצה שלכם, איבדו את הנעורים שלהם על היציעים, באצטדיון שלנו ובאצטדיונים אחרים".
עוד נכתב במכתב: "חשוב שתבינו את המשקל של החולצה שלכם, זה לא מספיק שרק תגידו שעבדתם קשה. למועדון הזה יש נשמה, הוא לא סתם זיוף כמו מנצ'סטר סיטי, שם חושבים שכסף קונה הכל, או איזו לייפציג מלאכותית. זו הכוכב האדום. אז תנסו, לפחות בהתחלה, להבין שאתם חלק מסיפור גדול, ממסורת. אם יש ספק ביכולת שלכם, צאו לשם ותוכיחו שכולם טועים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


