בזמן שבישראל כבר שבועיים מתנהלת מלחמה לא פשוטה עם ארגון החמאס בדרום ועם החיזבאללה בצפון, שהשביתה מן הסתם את הספורט המקומי, נציגנו ברחבי אירופה צריכים להמשיך כרגיל למרות הקשיים. אחד מהם הוא ברק בכר, שאתמול (שבת) הוביל את חניכיו בכוכב האדום בלגרד לניצחון 2:3 לא מרשים במיוחד מול יאבור במסגרת המחזור ה-12 בליגה הסרבית, מה שכמובן הוביל לביקורות וגם להתייחסות למצב של בכר ויתר חבריו הישראלים לצוות המקצועי.
"הקבוצה של ברק בכר שיחקה משחק שהספיק לניצחון ביתי, אבל היא תצטרך לעשות הרבה יותר כשתפגוש את לייפציג ביום רביעי", נכתב ב-"informer", "הבהלה בשורות הכוכב הייתה מורגשת במחצית השנייה, אפשר היה לראות בבירור את הדאגה על פניו של בכר. השאלה היא עד כמה המאמן מרוכז בעבודה, בזמן שהמדינה שלו במלחמה ומשפחתו נמצאת בישראל".
עוד כתבו: "זה ממש לא היה משחק אידיאלי עבור הכוכב, למרות התוצאה הסופית. כולם ב'מראקנה' יודעים היטב שזה לא יספיק מול לייפציג. הם יודעים שהרבה הזדמנויות הוחמצו וזה בלתי נסלח ברמה הגבוהה ביותר. הם מודעים לכך שיהיה להם מזל אם יצליחו ליצור שתי הזדמנויות טובות במשחק ליגת האלופות כי קבוצות כמו לייפציג אוכלות קבוצות שמשחקות ברמה הזו לארוחת בוקר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



