"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הצד הנכון של ליברפול: במשחק הבית הקרוב אברטון תקרין את שמות בני משפחת קוץ שנרצחו

יפתח, אביב ויונתן קוץ ז"ל היו אוהדים שרופים של הקבוצה, וב-1 בנובמבר גודיסון פארק יחלוק להם כבוד אחרון • הצד האדום של העיר יכול ללמוד איך עושים את זה נכון

,עודכן
0השמעה
בני משפחת קוץ. יהי זכרם ברוך. צילום: פרטי

חוג אוהדי קבוצת ליברפול בישראל נמצא בימים האחרונים באבל גדול, אחרי שמספר מחבריו נטבח במתקפת הטרור הברברית של חמאס על יישובי עוטף עזה, וראשי המועדון שהם כל כך אוהבים התחמק מכל הזדהות איתם.

הוועד האולימפי בישראל

לעומת זאת, בצד השני של עיר הנמל האנגלית, אברטון הוכיחה שאפשר גם אחרת, שאפשר לעמוד לצד הקורבנות והצדק, והיא תעשה זאת במשחק הבית הקרוב שלה ב-1 בנובמבר.

לפני תחילת המשחק מול ברנלי, על הלוח הראשי בגודיסון פארק, יוקרנו שמותיהם של יפתח, אביב ויונתן קוץ ז"ל, שנרצחו באכזריות חייתית ב-7 באוקטובר, יחד עם האם לבנת והבת רותם.

בני משפחת קוץ היו אוהדים שרופים של אברטון, ביקרו בגודיסון פארק פעמים רבות, כולל העונה במשחק הליגה מול ארסנל בחודש שעבר (ספטמבר), והנה יזכו במחווה מרגשת. יהי זכרם ברוך.

Visited goodison last month today murdered by hamas. May they rest in piece.@Everton@ALANMYERSMEDIA🇮🇱pic.twitter.com/aQ0AwQQgRU

— kmc1179 (@blues4eva366556)October 18, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר