"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צלב קרס משולב במגן דוד: אולטראס אוסאסונה מאיימים על שון וייסמן
באמצעות כרזה מסיתה, האוהדים הקיצונים של הקבוצה מפמפלונה מבטיחים לעשות לחלוץ הישראלי חיים קשים במשחק מחר (שישי) נגד קבוצתו גרנאדה
שון וייסמן. צילום: EPA

צלב קרס משולב במגן דוד: אולטראס אוסאסונה מאיימים על שון וייסמן

באמצעות כרזה מסיתה, האוהדים הקיצונים של הקבוצה מפמפלונה מבטיחים לעשות לחלוץ הישראלי חיים קשים במשחק מחר (שישי) נגד קבוצתו גרנאדה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הסתה. שון וייסמן, שנמצא בכותרות מהסיבות הלא נכונות מאז מתקפת הטרור של חמאס, ניצב בפני איום ממשי לקראת משחק הליגה מחר (שישי) של קבוצתו גרנאדה מול אוסאסונה, שחלק מאוהדיה זועמים עליו.

מאז מעשה הטבח ביישובי עוטף עזה ופרוץ מלחמת חרבות ברזל, וייסמן פרסם לא מעט פוסטים פרו ישראליים ואנטי חמאס, חלקם חריפים מאוד, מספיק כדי שקבוצת אוהדים פרו פלשתינית הגישה נגדו תביעה בטענה ל"פשע שנאה".

וייסמן לא נרתע, אבל כעת הוא הסתבך עם האולטראס של אוסאסונה, המזוהים מאוד עם המאבק הפלשתיני, ואלו פרסמו כרזת הסתה פרועה כקידום למשחק, שעליה מופיע וייסמן כשעל ליבו צלב קרס משולב במגן דוד.

אותם אוהדים מבטיחים לקבל את פניו בפמפלונה עם שירים פוגעניים, ורומזים לגרנאדה להשאיר את וייסמן על הספסל כל המשחק ולא לשתפו. למרות האיום המפורש, החלוץ הישראלי יצטרף לקבוצתו, ובמידת הצורך יעלה לשחק, ואולי אף ישתיק את הקהל העוין עם שער.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...