"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביזיון: האנגלים יקיימו דקת דומייה לזכר "חפים מפשע בישראל ופלשתין" מול אוסטרליה ובמשחקי הפרמייר ליג
ההתאחדות האנגלית הודיעה כי לפני משחק הידידות מול אוסטרליה ביום שישי תיערך דקת דומייה בלי לאזכר את הטבח הנוראי שביצע החמאס ביישובי עוטף עזה כאשר רק דגלי הנבחרות המשתתפות במשחק יוכלו להיכנס לאצטדיון וומבלי • גם מטעם הפרמייר ליג ומטוטנהאם במדיה משחק מנור סולומון יצאו הודעות ברוח דומה • בעולם תקפו את ההחלטה המקוממת
וומבלי. יארח את גמר ליגת האלופות. צילום: AP

ביזיון: האנגלים יקיימו דקת דומייה לזכר "חפים מפשע בישראל ופלשתין" מול אוסטרליה ובמשחקי הפרמייר ליג

ההתאחדות האנגלית הודיעה כי לפני משחק הידידות מול אוסטרליה ביום שישי תיערך דקת דומייה בלי לאזכר את הטבח הנוראי שביצע החמאס ביישובי עוטף עזה כאשר רק דגלי הנבחרות המשתתפות במשחק יוכלו להיכנס לאצטדיון וומבלי • גם מטעם הפרמייר ליג ומטוטנהאם במדיה משחק מנור סולומון יצאו הודעות ברוח דומה • בעולם תקפו את ההחלטה המקוממת

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כחמש יממות עברו מאז מתקפת הטרור האכזרית של החמאס על יישובי הדרום שגרמה עד כה למותם של מעל 1,300 ישראלים – אזרחים, חיילים ושוטרים. בזמן שצה"ל עסוק בהתקפת נגד בעזה ובמקביל למתיחות עם הגזרה הצפונית, שם נמצאות לבנון וסוריה, ישראל עסוקה גם במלחמה על התודעה של הציבור ברחבי העולם.

מקביל ללא מעט הודעות תמיכה מאנשים בכל רחבי העולם וגם של ספורטאים, יש מנגד את הצד שמחליט להיות בצד הרע של המפה ותומך בפלשתינים, בלי אזכור לטבח הנוראי. היום (חמישי) מגיעות חדשות מקוממות מאנגליה, שם החליטה אחרי מספר ימים של התלבטות, ההתאחדות האנגלית לקיים דקת דומייה במשחק הידידות מול אוסטרליה בשישי בערב עבור "כל החפים מפשע בישראל ופלשתין", בלי לאזכר את מה שעשה ארגון הטרור.

בהודעה הרשמית של ההתאחדות האנגלית נכתב: "ההתאחדות האנגלית תזכור את חיי החפים מפשע באירועים המזעזעים בישראל ופלסטין. מחשבותינו הם איתם, עם משפחותיהם ועם החברים באנגליה, אוסטרליה וכל הקהילות שנפגעו מהסכסוך. אנחנו נעמוד לצד ההומניות, ונקרא לקץ המוות, האלימות, הפחד והסבל". כמו כן, שחקני שתי הקבוצות יעלו עם סרטים שחורים ובנוסף, בהודעה נמסר כי לא תותר הכנסת דגלים שאינם דגלים של שתי המדינות המשתתפות.

ההחלטה הזו מן הסתם הובילה ללא מעט ביקורות קשות. אוליבר בראון, עורך ראשי באתר "טלגרף" הבריטי שפרסם את הידיעה לראשונה אמר: "בשמונה השנים האחרונות קשת וומבלי הוארה בצבעים הלאומיים של צרפת, בלגיה וטורקיה, הכל כדי להביע הזדהות עם אותן מדינות לאחר פיגועי טרור. אבל לישראל, אחרי הזוועות של חמאס? שום דבר. בכלל לא בטוח שההחלטה הזו נכונה".

בנוסף, אנטונלו גארה, עיתונאי באתר "רפובליקה" האיטלקי: "במהלך השנים הוארה קשת וומבלי בצבעי דגלי מדינות, בהן צרפת, טורקיה ואוקראינה, בימים של פיגועים. אבל אם זה יקרה לישראל... אוי, אין מה לראות כאן, בלתי ייאמן".

זמן קצר לאחר ההודעה המבישה של התאחדות הכדורגל האנגלית בנוגע לאירועי השעה בארצנו, גם בפרמייר ליג ובטוטנהאם הוציאו הודעות רשמיות שבה הם סירבו לקחת צד ויצאו מידי חובה. "הפרמייר ליג מזועזעת וכואבת את המשבר ההולך וגובר בישראל ובעזה, ומגנה בעוצמה את מעשי האלימות הנוראיים והאכזריים נגד אזרחים חפים מפשע. אנו מקווים לשלום וליבנו עם הקורבנות, משפחותיהם והקהילות שהושפעו. כאות כבוד לכל מי שהושפע מהמצב, שחקני הליגה, המאמנים והשופטים ילבשו סרטי זרוע שחורים ויעמדו דקת דומייה במשחקים שיתקיימו ב-21-23.10. הליגה תתרום גם לצלב האדום הבריטי כדי שתתמוך במאמצי הסיוע לאלו שצריכים עזרה דחופה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם טוטנהאם במדיה משחק מנור סולומון הוציאו הודעה שנויה במחלוקת: "המועדון ומשפחת הכדורגל שלנו מזועזעים וכואבים מהמשבר המתגבר בישראל ובעזה, ומגנים בחריפות את מעשי האלימות הנוראיים והאכזריים נגד אזרחים חפים מפשע. הלבבות שלנו היא עם הקורבנות, משפחותיהם והקהילות שנפגעו. אנו נצטרף לשאר המועדונים ונענוד סרטי זרוע שחורים ונעמוד דקת דומייה במהלך המשחק הבא שלנו בפרמייר ליג מול פולהאם כאות כבוד. אנו מקווים ועומדים לשלום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...