לראשונה: שלוש יבשות יארחו יחד את מונדיאל 2030
ספרד, פורטוגול ומרוקו צפויות לארח יחד את אליפות העולם בכדורגל • אורוגוואי, ארגנטינה ופרגוואי ישחקו את המשחקים הראשונים שלהם בבית כדי לחגוג 100 שנים מאז המהדורה הראשונה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
ספרד, פורטוגול ומרוקו צפויות לארח יחד את מונדיאל 2030. אורוגוואי, ארגנטינה ופרגוואי ישחקו את המשחקים הראשונים שלהם בבית כדי לחגוג 100 שנים מאז המהדורה הראשונה.
זו תהיה הפעם הראשונה שגביע העולם נערך בשלוש יבשות שונות. בנוסף, כל הנבחרות יעפילו אוטומטית לשלב הבתים של הטורניר.
עוד נקבע היום (רביעי) בישיבה של פיפ"א כי רק מדינת מיבשות אסיה או אוקיאניה יוכלו להציע מועמדות למונדיאל 2034 לגברים, מה שפותח את הדלת לסעודיה שכידוע מעוניינת לארח את הטורניר. גם אוסטרליה גם הביעה עניין בהתמודדות.
כידוע, מונדיאל 2024 שישוחק בארצות הברית, קנדה ומקסיקו יהיה הראשון שנערך ביותר ממדינה אחת, וכעת המסורת עשויה להמשיך גם במשחקים של 2030.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
