גלוך, יעבור לאנגליה?. צילום: AFP

דיווח באנגליה: מנצ'סטר יונייטד "תיכנס לראש התור" להחתמת אוסקר גלוך

הישראלי שהשלים אתמול 78 בהפסד של רד בול זלצבורג לריאל סוסיאדד וזכה לביקורת באוסטריה, נמצא חזק על הכוונת של השנים האדומים, שידחפו למעבר בקרוב: "הוא יכול להיות כוכב לטווח ארוך" • גם ארסנל וברצלונה הוזכרו כמועמדות

ספורטאי ישראל בקליפ מיוחד עם נשיא המדינה לכבוד סוכות %2F%2F דוברות בית הנשיא

אוסקר גלוך סיפק אתמול משחק פושר בהפסד 2:0 של קבוצתו לריאל מדריד. ובתקשורת האוסטרית ביקרו את יכולתו של הקשר הישראלי: "אוסקר לא עשה הרבה במחצית הראשונה, ואיבוד הכדור שלו גרם לגול השני של ריאל סוסיאדד, במחצית השנייה הוא היה מעט יותר טוב עד שהוחלף, לכן מגיע לו הציון 3/5 על המשחק הערב".

מהצד השני, עוד לפני המשחק אמש, פורסם באתר " fichajes" שמספר קבוצות מעוניינות בשחקן, ביניהם מנצ'סטר יונייטד, שעל פי הדיווח צפויה "להתמקם בראש התור" במשא ומתן עתידי על הישראלי. השדים האדומים יאלצו להשתמש לא מעט במרפקיהם על מנת להשיג את המקום הראשון באותו תור, שכן גם ארסנל וברצלונה נוספות מעוניינות בקשר.

באתר "manutdnew" התלהבו מהאופציה שגלוך ישחק במדים האדומים של מנצ'סטר וכתבו: "לגלוך יש פוטנציאל להיות כוכב לאורך שנים, ועם קצב המשחק שלו ויכולת השליטה בכדור הוא יכול להיות מחליף מעולה לברונו פרננדס"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גלוך. גם ארסנל וברצלונה עוקבות, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...