"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר שנדקר ונעלם: המהלך המפתיע של אקס ליברפול
אנדראה וויסדום, ששיחק באנפילד תחת ברנדון רוג'רס ינסה לשקם את הקריירה שלו בוורינגטון טאון מהליגה השישית• המגן, שבשנת 2020 נדקר במהלך שוד, הודה שניסה לחזור מוקדם מדי למגרש: "האגו שלי לא נתן לי לנוח"
וויסדום, ינסה לשקם את הקריירה. צילום: מתוך טוויטר

לאחר שנדקר ונעלם: המהלך המפתיע של אקס ליברפול

אנדראה וויסדום, ששיחק באנפילד תחת ברנדון רוג'רס ינסה לשקם את הקריירה שלו בוורינגטון טאון מהליגה השישית• המגן, שבשנת 2020 נדקר במהלך שוד, הודה שניסה לחזור מוקדם מדי למגרש: "האגו שלי לא נתן לי לנוח"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הקריירה של אנדראה וויסדום לא הלכה כמתוכנן. המגן בן ה-30, שהיה קפטן נבחרת אנגליה עד גיל 21, ורשם מעל 50 הופעות בפריימרליג בליברפול, ווסט ברומיץ ונוריץ'. נקטעה כאשר בשנת 2020 הוא נדקר במהלך שוד בפתח ביתו כשחזר מבילוי סביב השעה 4:30 בבוקר, וביום שישי הוא הפתיע כשחתם בוורינגטון טאון מהליגה השישית.

וויסדום נדקר בראשו ובישבנו ופונה לבית החולים, אומנם בשום שלם לא היה בסכנת חיים אך הוא משפר שסבל לא מעט בתהליך ההחלמה: "זה היה מתסכל, יצאתי מבית החולים אחרי שלושה ימים, ופשוט הרגשתי שאני לא אותו הדבר, ניסיתי לחזור לכדורגל, אבל לא הצלחתי לקבל את אותה התפוקה מבחינת כוח ומהירות". וויסדום גם הודה שסבל מכאבי ראש קשים בעקבות הדקירה ושגם הנשימה שלו נפגעה בעקבות התקרית.

המגן מתחרט על חזרתו המהירה למגרשים: "מיהרתי לחזור, ברגע שיכולתי ללכת, משהו כמו שלושה שבועות אחרי הדקירה, כבר חזרתי. כגברים אנחנו תמיד מקדימים את עצמנו, שיחקתי שני משחקים, וזה היה טעות, אבל האגו שלי לא נתן לי לנוח.

למרות שנעשו מספר ניסיונות מצד השחקן לחזור במהלך השנים, כולל אחד עם פורטסמות', וויסדום לא מצא את מקומו. ביום שישי הודיע המועדון הקטן וורינגטון טאון, שהשיג 10 נקודות בתשעת המשחקים האחרונים, על החתמתו של המגן שינסה להשיב את הקריירה למסלולה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ערן זהבי מגיב להתעללות בבית ספר %2F מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...