"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח באנגליה: מנצ'סטר יונייטד, ארסנל וליברפול מעוניינות באוסקר גלוך

ע"פ דיווח בממלכה, שלושת מועדוני הפאר שלחו סקאוטים לראות את הקשר הישראלי במדי זלצבורג וינסו לצרפו אולי כבר בינואר הקרוב

,עודכן
0השמעה
גלוך מול רומניה. זלצבורג תקשה על הגעתו לקוסובו. צילום: אי.אף.פי

על פי דיווחים, מנצ'סטר יונייטד, ארסנל וליברפול נאבקות כולן על החתמתו של אוסקר גלוך שחקן רד בול זלצבורג. הקשר הישראלי בן ה-19 הצטרף לקבוצה האוסטרית רק לפני שישה חודשים במהלך חלון ההעברות של ינואר, אבל כבר תפס את עיניהן מועדוני הפאר מהליגה האנגלית.

גלוך עורר עניין בלא מעט מועדוני אבל בסופו של דבר נמכר כזכור ב-6 מיליון ליש"ט לזלצבורג ממכבי תל אביב כאשר גם ברצלונה, בורוסיה דורטמונד ואייאקס בדקו בעבר לצרף את השחקן שעזר לנבחרת ישראל להשיג 4 נקודות בפגרת הנבחרות מול רומניה ובלארוס ואף כבש בבוקרשט את שער השוויון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"התרגשתי מאוד שברצלונה רצתה אותי, אבל הם איחרו וחזרו לשוחח עם משפחתי ועם מכבי כשכבר סגרנו את עסקת זלצבורג", אמר גלוך אחרי שהצטרף לאוסטרים בחורף האחרון. "בסופו של דבר, אני חושב שקיבלנו את ההחלטה הנכונה ללכת לזלצבורג ולא לברצלונה. זה יותר הגיוני להתפתחות שלי כשחקן״. לפי ה-Sun, יכול להיות שהשחקן ימשיך בקרוב הלאה, אחרי שהיריבות בפרמייר ליג שלחו סקאוטים לצפות בו כאמור במשחקי הנבחרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר