מנהיג אמיתי. גם שהוא לא משחק, ליאו מסי תפס הלילה (בין שלישי לרביעי) הרבה מאוד כותרות. נבחרת ארגנטינה הביסה 0:3 את בוליביה בחוץ במסגרת מוקדמות מונדיאל 2026, ללא מסי, אבל לא בדיוק גם בלעדיו.
אמנם הפרעוש לא נכלל בסגל של האלביסלסטה להתמודדות בלה פאס, אך בכל זאת עשה את כל הדרך הארוכה ממיאמי וישב על הספסל של הנבחרת במהלך המשחק.
הוא מנהיג מוחלט ודוגמה לאהבה ואכפתיות לצוות" החמיא לו חברו לנבחרת, רודריגו דה פול, שהוסיף: "הוא יכל היה ללכת וליהנות מיום ההולדת של בנו ובכל זאת ויתר והגיע איתנו לכאן".
השוער דיבו מרטינס גם הוא התייחס לכך שהפרעוש בחר לתמוך בחבריו וממש לא מרחוק: "מסי יכול היה ללכת הביתה, אבל הוא רצה ללוות אותנו. זה משהו להתגאות בו".
• “Having Messi with you despite not participating, is this an example of his leadership?”
— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) September 13, 2023
De Paul: “He’s an absolute leader and an example of love and care for the team. He could have gone away and enjoyed his son’s birthday and yet he came here with us.”
Dibu Martínez:… pic.twitter.com/WLBoAd75Er
במשחקים נוספים שהתקיימו במסגרת הבית הדרום אמריקני, ברזיל גברה 0:1 על פרו, אקוודור השיגה 1:2 מול אורוגוואי וצ'ילה וקולומביה סיימו ב-0:0.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוView this post on Instagram
