בדקה ה-123 של גמר המונדיאל האחרון בקטאר, רנדל קולו מואני עמד מרחק של סנטימטרים מלהפוך לגיבור הגדול של נבחרת צרפת, אבל הוא החמיץ הזדמנות פז לנצח את ארגנטינה, וחזר לקבוצתו איינטרכרט פרנקפורט שבור.
עם זאת, בארצו, האלופה פריז סן ז'רמן התחילה ממש באותו הרגע את המרדף אחריו, כמי שיודעת שהיא הולכת לאבד שניים משחקני ההתקפה החשובים שלה, ניימאר וליאו מסי.
ביום האחרון של חלון ההעברות (שישי), אחרי סאגת המיליונים בינה לבין הקבוצה הגרמנית, היא הצליחה להנחית אותו בעיר האורות תמורת 95 מיליון יורו - ובונה עליו הרים וגבעות.
המטרה של פ.ס.ז' נשארה אחת ויחידה - זכייה בליגת האלופות, משימה בה כשל המשולש המוזהב מסי-ניימאר-אמבפה. עם זאת, נראה שלהפיל על כתפיו של קולו מואני את החלום הגדול הזה, זו תקווה קצת יותר מדי כבדה.
החלוץ בן ה-24 נרגש מאוד מהמעבר. ולאורך אתמול (שישי) לא הסתיר את כעסו על איינטרכט פרנקפורט, שלדבריו הקשתה על המעבר. "לא אכפתי לי איך, שיימצאו כבר פיתרון", התבטא כשהמשא ומתן הסתבך.
לשמחתו, בפרנקפורט הודו בסופו של דבר: "קיבלנו הצעה שבמושגים שלנו אי אפשר לסרב לה", והעסקה הושלמה. עכשיו רק נותר לראות אם קולו מואני שוב ימצא את עצמו במרחק נגיעה מתואר גדול או שיתרסק יחד עם פ.ס.ז'.

