לא יורד מהכותרות. נשיא ההתאחדות הספרדית בכדורגל, לואיס רוביאלס, ממשיך להעסיק את עולם הכדורגל וספרד בפרט, אחרי סערת הנשיקה בגמר מונדיאל הנשים.
כזכור, רוביאלס נישק את שחקנית הנבחרת הספרדית, ג'ניפר הרמוסו, בפיה, בסיום הניצחון של ספרד על אנגליה שסידר לנבחרת גביע עולם ראשון בתולדותיה. מאז אותו מקרה, רצות עוד ועוד תמונות שנויות במחלוקת של נשיא ההתאחדות מאותו גמר, ואף עדויות חדשות מהעבר.
תמרה ראמוס, מנכ"לית איגוד השחקנים "Futbolista ON", שעבדה עם רוביאלס בעבר בהתאחדות הספרדית, חשפה היום (רביעי) בתקשורת המקומית סיפורים חדשים ומטרידים במיוחד אודות רוביאלס.
"סבלתי מהשפלה, זה היה מקומם", אמרה ראמוס. "זה (הנשיקה) לא מפתיע אותי בכלל כי אני מכירה אותו הרבה שנים וסבלתי ממנו. מה שמוזר הוא שעשה את זה עכשיו בפומבי".
ראמוס הוסיפה כי נשיא ההתאחדות היה שולח הערות מגונות, גם מול כדורגלנים בכירים לשעבר כדוגמת השוער איקר קסיאס והבלם ג'רארד פיקה. "הוא שאל אותי באיזה צבע התחתונים שלי", הודתה. "עכשיו יותר קל להאמין לי".
אם כל זה לא מספיק, אז היום פורסמה תמונה חדשה ומטרידה לא פחות של רוביאלס מאותו גמר, שבו הוא מרים את אתנה דל קסטילו בייווידה ונושא אותה על כתפיו. אין ספק, שיהיה לו קשה מאוד לצאת מהתסבוכת אליה נקלע.

