דיווח דרמטי: באיירן מינכן מציעה למכבי תל אביב 4.5 מיליון יורו תמורת דניאל פרץ

ב'בילד' הגרמני דיווחו כי הנהלת הקבוצה החליטה שהיא מוותרת על רעיון של לצרף שוער מוכר, וכי שוער מכבי תל אביב עשוי להצטרף • במקביל מדווח כי כבר נעשתה פנייה רשמית להנהלת הצהובים

מעקב צמוד עם דניאל פרץ // קרדיט: מכבי ת"א

האם השוער הישראלי דניאל פרץ בדרך למעבר ענק? הבוקר (רביעי) דיוווח דרמטי ב"בילד" כי הנהלת באיירן מינכן התכנסה והחליטה שהיא מוותרת על רעיון של לצרף שוער מוכר, והיא רוצה לצרף שוער צעיר עם פוטנציאל.

יצוין כי בדקות האחרונות מדווח כי בבאיירן כבר הספיקו לפנות באופן רשמי להנהלת מכבי תל אביב והציעו להם 4.5 מיליון יורו תמורת השוער הצעיר. 

"שווי השוק של פרץ הוא כ-4 מיליון יורו, סדר גודל שבאיירן יכלה להתמודד איתו בקלות", נכתב "בבילד". "פרץ יכול להתפתח בבאיירן אבל לא לדרוש לשחק מייד. לכן שמו מוערך מאוד".

שוער מכבי תל אביב, בן ה-23, הוזכר כבר אתמול (רביעי) כמועמד להצטרף לבאיירן מינכן מהבונדסליגה. על פי דיווח של העיתונאי לוקה בנודי, פרץ  שהצטיין ביורו הצעירות ומחזיק בדרכון גרמני, נמצא בפנקסים של מועדון הפאר.

פרץ לצידו של טוכל. הגרפיקה של הבילד, צילום: BILD

מי שפתח בשער של באיירן הקיץ במשחקי ההכנה בהיעדרו של מנואל נוייר הפצוע, היה השוער השני סוון אולרייך, כשבעונה שעברה מי שהחליף את נוייר היה יאן זומר, שעבר לאינטר. 

באתר "Mistrzowie" תיארו את הסיטואציה בצורה הבאה: "בואו נודה בזה, דניאל פרץ לא שוער שנשקל ברצינות להחליף את מנואל נוייר. אבל כנראה שאף אחד לא חושב על תחליף כזה. באיירן מחפשת מחליף לסוון אולרייך, וזה מצחיק כי בינואר הגישה הזו זכתה לביקורת על ידי יוליאן נגלסמן.

"נניח שהשוער הראשון הנוכחי של באיירן נפצע. השוער של באיירן יהיה אז טום ריצי הולסמן, שחקן בן ה-19 שישב על הספסל במשחק על הסופר קאפ".

באתר "Sport.de" סימנו את פרץ כשוער שני: "האלופה מחפשת גיבוי עבור סוון אולריך, השוער הישראלי בן ה-23 יכול למלא את התפקיד הזה. בבונדסליגה מנסים כעת להבין את התנאים שבהם שוער מכבי תל אביב יהיה זמין".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דניאל פרץ. יקנה את עולמו?, צילום: עמי שומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר