חיבוק אחרון? ברצלונה ניצחה 0:1 את מילאן, אנסו פאטי רץ לחגוג עם עוסמאן דמבלה

הקטלאנים גברו על הרוסונרי במשחק הכנה וחתמו את המסע בארצות הברית • הקשר הספרדי כבש בדקה ה-55 וניגש לצרפתי, שלא נכלל בסגל וצפוי לעבור לפ.ס.ז'

פאטי מתחבק עם דמבלה. יפרידו כוחות בקרוב. צילום: מתוך טוויטר

תם ונשלם. ברצלונה חתמה הבוקר (רביעי) את מסע ההופעות שלה בארצות הברית, עם ניצחון 0:1 על מילאן במשחק ההכנה האחרון. כזכור, בראשון הפסידה 5:3 לארסנל ובשני הביסה 0:3 את ריאל מדריד.

המחווה של ליאו מסי למראדונה // מתוך אינסטגרם

בדקה ה-55 הגיע השער היחיד במשחק, מרגליו של אנסו פאטי, שהצליח להכניע בבעיטה נהדרת את מייק מניאן. הקשר הספרדי גנב את ההצגה, כשבחר לרוץ ולחגוג את השער עם עוסמאן דמבלה ופרנק קסייה ביציע. הצרפתי, שהוצא מהסגל צפוי לעזוב בימים הקרובים לפ.ס.ז', וככל הנראה גם הקשר מחוף השנהב לא בתוכניות של בארסה לעונה הקרובה.

ב-8 באוגוסט ברצלונה תקיים את משחק ההכנה האחרון שלה לקראת 2023/24, כשתפגוש את טוטנהאם ומנור סולומון בגביע גאמפר באצטדיון המונז'ואיק בברצלונה.

אנסו פאטי. הכניע את מילאן,
ג'ירו וגרסיה. 0:1 לברצלונה על מילאן, צילום: AFP
שער אחד הכריע בין ברצלונה למילאן, צילום: AP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
צ'אבי. ברצלונה חוזרת לאירופה, צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר