עד לאן יגיע הפעם? אברהם גרנט, עוזרו מרקו בלבול ונבחרת זמביה העפילו היום (שבת) לאליפות אפריקה אחרי ניצחון גדול 0:3 על חוף השנהב - מארחת הטורניר שייצא לדרך בינואר 2024.
החגיגה של המארחת החלה בדקה ה-31 עם שער עצמי של המגן הוותיק של חוף השנהב ונוטינגהאם פורסט מהפרמייר ליג, סרז' אורייה. שני שערים נוספים במחצית השנייה של פאטסון דאקה (48) וקינגס קאנגווה (55) סידרו לזמבים את החגיגה הביתית הגדולה.
🇿🇲 Zambia are 2023 #TotalEnergiesAFCON bound ✈️
— CAF (@CAF_Online) June 17, 2023
The Copper Bullets will make their 18th appearance in the competition 🏆 #TotalEnergiesAFCONQ2023 | @FAZFootball pic.twitter.com/xNR8ok6KiX
כזכור, גרנט כבר רשם הישגים מצוינים באליפות בעבר, כשבשיא הגיע עם נבחרת גאנה עד לגמר ב-2015, אז הוא הפסיד לחוף השנהב. אגב, למרות ההפסד היום לזמביה, "הפילים" כבר הבטיחו את הכרטיס לאליפות הבאה טרם המשחק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו