סיבוב פרידה? ז'וזה מוריניו חולם להניף הערב (רביעי, 22:00) את גביע הליגה האירופית על חשבון מלכת המפעל סביליה. בינתיים, בברזיל צץ דיווח מעניין מאוד בנוגע לעתידו של "המיוחד".
על פי אתר "UOL Esporte", מוריניו יאמן את פ.ס.ז' בעונה הבאה וזה "בטוח ב-110%, אם ינצח בגמר הליגה האירופית. אם יפסיד, בטוח ב-80%".
שמו של מוריניו נקשר בשבועות האחרונים לפ.ס.ז', אך על פי הדיווח האחרון, הוא כמעט סגור כמחליפו של כריסטוף גאלטייה בעיר האורות, אחרי שהצעיד את רומא לזכייה בקונפרנס ליג בעונה שעברה ואולי אולי, גם בליגה האירופית כבר הערב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🚨🚨 José Mourinho deviendra le prochain entraîneur du PSG après la finale d’Europa League, sûr à « 110% » selon @UOLEsporte !
— Media Parisien (@MediaParisien) May 31, 2023
« Sûr à 80% » s’il perd la finale. Il est le favori pour succéder à Galtier, et possède le soutien de Campos et Henrique.
🇵🇹⏳… pic.twitter.com/ocBuH09L4D
